check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 491319

Brubeck unisex peruskerros hihaton T-paita grafiitti XL

14,31 € arvonlisävero mukaan luettuna

Brubeck unisex hihaton pohjakerros T-paita

Tuottaja:

Hihaton pohjakerros T-paita on valmistettu saumattomalla teknologialla ohuesta, hengittävästä neuloksesta. Tiiviisti istuva neulos ja 3D-rakenne luovat ilmakanavia. Kesällä ne lisäävät kehon ilmanvaihtoa, ja talvella ne keräävät lämmintä ilmaa suojaamaan hypotermialta. 3D-verkkomalliin perustuva rakenne kasvattaa kosteuden keräyspinta-alan moninkertaiseksi. Kevyt, tiiviisti istuva, pehmeä neulos ei rajoita liikkumista ja suojaa hankaukselta. Neuloksella on antibakteerisia ja antiallergeenisia ominaisuuksia. Ympärivuotinen tuote, suositellaan erilaisiin aktiviteetteihin pohjakerrokseksi.

Innovatiiviset 3D PRO -tuotteet ovat juuri sitä, mitä juoksun, pyöräilyn tai moottoripyöräilyn harrastajat tarvitsevat. Ultrakevyet ja ohuet tuotteet takaavat täyden liikkumisvapauden ja riittävän lämmönsäätelyn intensiivisen juoksun tai muun toiminnan aikana korkeissa lämpötiloissa.

Kolmiulotteinen verkkorakenne tarjoaa lisää ilmakanavia ihon ja tuotteen väliseen tilaan. Näin kehon luonnollisen lämmön lämmittämä ilma pääsee kerääntymään ihon pinnan ja 3DPRO-paitapaidan väliin ja estää lämpötilan laskua iholla. Tehokas suojaus hypotermiaa vastaan voi nopeuttaa esimerkiksi lämmittelyä ennen intensiivisempää toimintaa.