check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 490261

Brubeck unisex pyöräily hihat musta L/XL

11,63 € arvonlisävero mukaan luettuna

Brubeck unisex pyöräilyhihat

Tuottaja:

Pyöräilyn hihat on valmistettu saumattomalla tekniikalla, ja niissä on kaksikerroksinen hengittävä neule. Tiiviisti istuva neulos ja 3D-rakenne luovat ilmakanavia. Ne suojaavat tuulelta ja alentuneelta lämpötilalta. Sisäkerros varmistaa, että kosteus siirtyy välittömästi pois iholta, jolloin iho pysyy kuivana myös intensiivisen harjoittelun aikana. Ulompi kerros vastaa lämmöneristyksestä ja kehon optimaalisen lämmön ylläpitämisestä. Ohut neule kyynärpäiden sisäpuolella parantaa ilmanvaihtoa ja estää ahtautta. Paineettomat saumat varmistavat, että hiha istuu tiukasti käsivarteen ja estää kylmän ilman tunkeutumisen kankaan alle. Vasemman ja oikean hihan anatominen rakenne. Suositellaan pyöräilyyn kylmempinä päivinä tai sään vaihtuessa täydentämään asua lyhythihaisella pyöräilypaidalla.

Innovatiiviset 3D PRO -trikoot ovat juuri sitä, mitä juoksun, pyöräilyn tai moottoripyöräilyn harrastajat tarvitsevat. Ultrakevyet ja ohuet tuotteet takaavat täyden liikkumisvapauden ja riittävän lämmönsäätelyn intensiivisen juoksun tai muun aktiviteetin aikana korkeissa lämpötiloissa.

Kolmiulotteinen verkkorakenne tarjoaa lisää ilmakanavia ihon ja pelipaidan väliseen tilaan. Näin kehon luonnollisen lämmön lämmittämä ilma pääsee kerääntymään ihon pinnan ja 3DPRO-paidan väliin ja estää lämpötilan laskua iholla. Tehokas suojaus hypotermiaa vastaan voi esimerkiksi nopeuttaa lämmittelyä ennen intensiivisempää toimintaa.