check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 9669

Castrol DOT4 0.25l pullo jarrunestettä - 8586

46,04 € arvonlisävero mukaan luettuna

Castrol DOT4 0.25l pullo jarrunestettä

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
8586
Takuu:
12
Yleinen kuvaus
  • Sivuteline italialaiselta laatuvalmistajalta Buzettilta.Buzetti valmistaa sertifioitujen eurooppalaisten tuotantokriteerien mukaisesti ensiluokkaisista materiaaleista.Kuluneet nivelet ja palautusjouset sekä maalin lohkeilu eivät ole ongelma Buzettille.

Laatuluokka: ylittää DOT 3 / DOT 4

Synteettinen jarruneste moottoripyörille.
Castrol Motorcycle Brake Fluid on täyssynteettinen jarruneste, jolla on korkeat ominaisuudet. Se on suunniteltu kaksi- ja nelitahtisten moottoripyörien ja skoottereiden korkeisiin pitkäkestoisiin kuormituksiin. Tällä nesteellä on poikkeuksellisen korkea kiehumispiste, joka täyttää DOT 4 -standardin, ja se on ihanteellinen tuote tavanomaisiin ja korkeaa kulutusta vaativiin moottoripyörien jarrujärjestelmiin.

Motorcycle Brake Fluid on suunniteltu huolellisesti antamaan odotettua keskimääräistä parempi suojaus kaikille jarrujärjestelmän komponenteille ja tiivisteille, jotta voit olla varma pitkästä ja turvallisesta toiminnasta.

Castrol Motorcyckle Brake Fluidia suositellaan kaikkiin skootteri- ja moottoripyöräluokkiin, ja se täyttää useimpien moottoripyörävalmistajien vaatimukset.
Huomautus: Tämä tuote ei sovellu Harley-Davidson-moottoripyöriin, joissa suositellaan vain silikonipohjaista DOT 5 -nestettä.

Hyödyt ja edut:
- Tarjoaa suuren vastustuskyvyn höyrystymien muodostumiselle
- Lisää jarrutusturvallisuutta perinteisiin tuotteisiin verrattuna
- Suojaa korroosiolta ja kulumiselta jarrujärjestelmän pitkän käyttöiän ajan.

Sopii

Tämä tuote sopii 1 moottoripyöriin