check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 660738

Ilmastointilaitteen huuhtelusarja Texa 720/780R/760R -adaptereilla varustettuna - ACKF01

1 087,33 € arvonlisävero mukaan luettuna

Ilmastointilaitteen huuhtelusarja Texa 720/780R/760R -adaptereilla varustettuna

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
ACKF01
Yleinen kuvaus
  • Ilmastointilaitteen huuhtelusarja sovitinsarjalla - sopii R134a:lle ja R1234yf:lle.
  • Huuhtelu on mekaaninen prosessi, jolla ajoneuvon ilmastointijärjestelmän kaikki linjat ja osat voidaan puhdistaa.
  • Pakkaus koostuu 6 litran lisäsäiliöstä, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja likaantumisen osoitin.
  • Kotelo, joka sisältää täyden sarjan yleisadaptereita.
  • Valmistaja: Texa
  • TEXA akronyymi "Tecnologie Elettroniche X Automotive" (Elektroniset teknologiat automarkkinoille) perustettiin vuonna 1992 Bruno Vianellon ja Manuele Cavallin toimesta. Nykyään Texa on eurooppalainen markkinajohtaja moottoripyörien, henkilöautojen, kuorma-autojen, maatalousajoneuvojen ja moottorivenelaitteiden monimerkkisten diagnostiikkalaitteiden suunnittelussa, toteutuksessa ja valmistuksessa.
  • TEXA on läsnä maailmanlaajuisesti. Sillä on tytäryhtiöitä Espanjassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Puolassa, Venäjällä ja Japanissa, ja se työllistää tällä hetkellä noin 440 henkilöä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien yli 100 insinööriä ja asiantuntijaa, jotka työskentelevät tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Vuodesta 2002 lähtien TEXA on ollut osakeyhtiö, ja vuonna 2004 se rakensi jatkuvan kehityksen jälkeen uuden pääkonttorinsa, joka on 64 000 m2:n tontilla sijaitseva 12 000 m2:n tuotantokompleksi, joka erottuu edukseen tekniikan, turvallisuuden ja sosiaalisen tarkoituksen suhteen. TEXA:n koko kolminkertaistuu vuoteen 2012 mennessä, jolloin siitä tulee todellinen "TEXA City" (avajaiset on suunniteltu toukokuulle 2012).
  • Kymmenen työntekijän tiimillä aloittanut venetsialainen yritys löysi nopeasti markkinamahdollisuudet ja onnistui vuosien mittaan valmistamaan 400 000 huipputeknologista diagnostiikkayksikköä, autojen ilmastointihuoltopisteitä ja pakokaasuanalyysiyksiköitä ja solmii merkittäviä yhteistyösopimuksia sellaisten kumppaneiden kanssa kuin Magneti Marelli, Ducati, Johnson Controls, Sagem, Siemens, AD Parts, Gruppo Piaggio, Benelli, Pagani, Renault Trucks ja Eurorepar.
  • Innovaatio, tutkimus ja kehitys ovat aina olleet TEXAn painopisteitä matkalla kohti kunnianhimoisia tuloksia: TEXA mullisti alan ottamalla käyttöön multimediatuen ja telediagnostiikan ja loi vuonna 2007 perustan kaikille uusille tuotesukupolvilleen tekemällä merkittävän yhteistyösopimuksen Google Search Appliance -palvelun kanssa.
  • Vuonna 2009 TEXA toi ensimmäisenä maailmassa markkinoille maatalous- ja moottorivenealan ajoneuvojen monimerkkisen diagnostiikkalaitteen.
  • Vuonna 2010 TEXA oli ensimmäinen yritys, joka valmisti uusien eurooppalaisten standardien mukaisten ilmastointihuoltamoiden täydellisen malliston.
  • TEXA on saanut vuosien varrella lukuisia palkintoja ja tunnustuksia: viimeisimpinä mainittakoon Ernst & Youngin Vuoden yrittäjä (2008), City Business -palkinto (2008 ja 2010 ja 2011), Unioncamere Veneto -palkinto (2009), ulkomaankaupan Marco Polo -palkinto (2010) ja lopuksi myös vuonna 2010 Smau-palkinto IT-arkkitehtuurin kategoriassa.
  • Kansainvälisesti TEXA on saanut poikkeuksellista tunnustusta voittamalla seuraavat palkinnot: arvostetun Frost & Sullivanin palkinto vuosina 2006 ja 2007, GIPA (Inter Groupement Professionnel de l'Automobile) -palkinto vuonna 2009 TexaEdu-ohjelmasta, samana vuonna Golden Trophy Pariisissa järjestetyssä Grand Prix Internationaux Innovation Automobile -kilpailussa, ja vuonna 2010 Frankfurtin Automechanika-messuilla Saksan liikenneministerin suoraan myöntämä innovaatiopalkinto. Vuonna 2011 TEXA sai myös Galeria de Innovacion -palkinnon. Bruno Vianello sai 14. kesäkuuta 2011 innovaatiopalkinnon Italian tasavallan presidentiltä Giorgio Napolitanolta.