check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 491306

Miesten bokserit Brubeck Comfort Wool musta M

12,79 € arvonlisävero mukaan luettuna

Miesten Brubeck Comfort Wool bokserit shortsit

Tuottaja:

Miesten COMFORT WOOL -bokserit ovat huippulaadukkaat arkiset alusvaatteet aktiivisille ja ainutlaatuisille asiakkaille. Päällyskerroksessa käytetään pehmeää, erittäin hienoa ja herkkää 100 % merinolammasvillaa. Villan korkean elastisuuden ansiosta alusvaatteet eivät rypisty tai ponnistu. Se mukautuu täydellisesti vartaloon, mikä antaa suuren vapauden seuraavien vaatekerrosten valinnassa. Luonnonkuitujen ja polyamidikuitujen yhdistäminen sekä kaksikerroksisen, saumattoman rakenteen käyttö on mahdollistanut poikkeuksellisten lämmönsäätelyominaisuuksien saavuttamisen ja samalla maksimaalisen mukavuuden säilyttämisen. Alusvaatteet auttavat tehokkaasti pitämään kehon lämpötilan tasaisena ja suojaavat kehoa hypotermialta ja ylikuumenemiselta. Tuote on dermatologisesti testattu - se ei ärsytä eikä aiheuta allergioita.

Luonnonvillakuitujen ja polyamidikuitujen yhdistelmällä sekä kaksikerroksisella, saumattomalla rakenteella on saatu aikaan poikkeukselliset lämmönsäätelyominaisuudet ja maksimaalinen mukavuus. Tuote takaa nopeamman kosteuden imeytymisen, lisää merkittävästi lämpömukavuutta ja auttaa tehokkaasti ylläpitämään tasaista ruumiinlämpöä. Se suojaa kehoa ylijäähtymiseltä ja ylikuumenemiselta. Tuote on dermatologisesti testattu - se ei ärsytä tai aiheuta allergioita, ja se sopii myös allergikoille. Merinovillalla on lisäksi terveyttä edistäviä ominaisuuksia: sen kuitujen mikromassaus auttaa parantamaan solujen verenkiertoa, mikä parantaa verenkiertoa, ja positiivisten ionien neutraloinnilla on suotuisa ja rauhoittava vaikutus hermostoon. Korkean teknologian tuote on valmistettu kiinnittäen huomiota pienimpienkin yksityiskohtien laatuun, sillä se on valmistettu 100-prosenttisesti Euroopan unionissa.

BRUBECKin COMFORT WOOL -mallisto on vartaloystävällinen villa-alusvaate, joka on vaatteiden perusta jokapäiväiseen toimintaan. Se tarjoaa suojaa ja mukavuutta ympäri vuoden, ja siinä käytetään parasta raaka-ainetta, jonka luonto itse on luonut - australialaista merinovillaa.