check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 433204

Muc-Off puhdistusharjasarja 5 kpl. - 206

42,38 € arvonlisävero mukaan luettuna

5-osainen harjasarja

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
206
Yleinen kuvaus
  • Sisältää viisi Muc-Off®-harjaa kätevässä säilytyspussissa.
  • Pehmeä hankausharja, jossa on sintrattuja harjaksia ja joka on suunniteltu puhdistamaan runkoja ja osia ja samalla hoitamaan herkkiä pintoja; siinä on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu äärimmäisissä olosuhteissa, ylisuuri pää suurten alueiden nopeaan puhdistukseen ja kumipintaiset iskuvyöhykkeet maksimaalisen suojan takaamiseksi.
  • Detail Brush on ihanteellinen hammaspyörien, navan ja muiden ahtaiden alueiden kovan lian poistoon. Uudessa harjan muotoilussa on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei luista ääriolosuhteissa, kestävät nailonharjakset ja kumitetut iskuvyöhykkeet, jotka suojaavat herkkiä pintoja mahdollisimman hyvin.
  • Kynsiharjassa on kolminkertaiset harjanpäät, joissa on kestävät nylonharjakset ja integroitu mutakaavin; ihanteellinen ketjuille ja ketjupyörille.
  • Pyörän ja osien puhdistusharja on muotoiltu erityisesti vanteiden ja pyöränkehien helppoa puhdistusta varten; siinä on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu äärimmäisissä olosuhteissa, kestävät nailonharjakset ja kumitetut iskuvyöhykkeet, jotka suojaavat herkkiä pintoja mahdollisimman hyvin.
  • Kaksipuolinen harja on ihanteellinen vaikeasti irrotettavan lian saamiseksi pyöränkehistä, levyistä ja iskunvaimentimista; siinä on kestävä, iskunkestävä kahva, joka ei liukastu äärimmäisissä olosuhteissa, ja kestävät nailonharjakset; kaksi harjan päätä voidaan vaihtaa ja säätää, jotta ne yltävät ahtaimpiinkin paikkoihin.
  • Valmistajan mukaan: Suositellaan käyttämään lämmintä vettä ja odottamaan, että kaikki kuumat osat ovat jäähtyneet ennen käyttöä.