check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 489201

Naisten hihaton t-paita Brubeck Comfort Wool lihaväri S

19,66 € arvonlisävero mukaan luettuna

Naisten hihaton t-paita Brubeck Comfort Wool -villapaita

Tuottaja:

Naisten topit ovat aina muodissa, koska ne ovat monipuolisia ja sopivat moneen tyyliin. Naisten olkaimeton T-paita merinovillaa takaa mukavuutesi kaikissa tilanteissa päivän tahdista riippumatta. Onko edessäsi tärkeä liiketapaaminen ja haluat tuntea olosi itsevarmaksi? Vai haluatko näyttää hyvältä ja houkuttelevalta illan treffeillä? Tarjoamme sinulle Comfort Wool -malliston hihatonta merinovillaista T-paitaa, joka vastaa mukavuuden ja toimivuuden tarpeitasi.

Merinovillan luonnollisia ominaisuuksia, joita arvostetaan kaikkialla maailmassa, ovat pehmeys ja pehmeys sekä lämmönsäätely. Merinovillakuitu on kolme kertaa ohuempi kuin ihmisen hius ja taipuu kosketuksessa ihoon, joten merinovilla ei naarmuta eikä pure. Se ei ota vastaan epämiellyttäviä hajuja. Naisten merino stretch T-paita on valmistettu funktionaalisten kuitujen ja villan yhdistelmästä, jonka tuloksena on kaksikerrosrakenteinen neulos. Tämän ansiosta aktiivisuuden tai stressaavan tilanteen aikana syntyvä kosteus siirtyy tehokkaasti pois iholta sen pinnalle, jolloin olo pysyy raikkaana ja kuivana. Saumaton rakenne estää hankautumisen ja ärsytyksen, olipa kyseessä mikä tahansa aktiviteetti. T-paita on joustava ja mukautuu siluettisi muotoon korostaen naisellisuuttasi.

Brubeckin merinovillainen olkaimeton T-paita sopii tyyliisi. Se sopii erinomaisesti rentoon, nuorekkaaseen tai urheilulliseen tyyliin. T-paita on saatavana valkoisena, mustana, kermanvärisenä ja sävyinä. Klassiset värit antavat sinulle valtavasti mahdollisuuksia. Comfort Wool -mallistosta löydät myös villasta valmistetut henkilökohtaiset alusvaatteet ja naisten pitkähihaiset paidat viileämpiä päiviä varten.