check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 491152

Naisten pitkähihainen t-paita Brubeck Active Wool smaragdinvihreä L

35,19 € arvonlisävero mukaan luettuna

Naisten pitkähihainen t-paita Brubeck Active Wool

Tuottaja:

Salaisuus on merinovillan rakenteessa, nimittäin sen tiheydessä. Koska yksittäiset kuidut ovat hyvin ohuita ja muistuttavat hämähäkinseittiä, ja jokaisen kuidun välissä on tiheä kanavisto, joka on täynnä kehomme lämmittämää ilmaa, syntyy puskuri, joka suojaa meitä kylmältä. Merinovillainen collegepaita suojaa hyvin kylmältä ja on samalla hengittävä. Toinen tärkeä tekijä on hikeen tehokas siirtyminen neuleen ulkopuolelle, jolloin vältytään epämukavuudelta tai kosteuden varastoitumisesta sisälle aiheutuvalta raskaalta ja märältä pakkaukselta.

Brubeckilla on käytössään huippuluokan neulekoneet, joiden avulla voimme valmistaa teknisesti monimutkaisia neuloksia. Olemme yhdistäneet lampaanvillan synteettisiin mikrokuituihin, ja tuloksena on merinolämpöalusvaatteet, joilla on monia ominaisuuksia, joita arvostetaan erilaisissa ulkoilma-aktiviteeteissa. Siinä on kaikki mainitsemamme ominaisuudet, ja tämän yhdistelmän ansiosta voimme korostaa villaisten lämpöalusvaatteiden toivottuja ominaisuuksia.

Olitpa sitten ulkoiluttamassa koiraa puistossa tai suunnittelemassa monipäiväistä retkeä vuorille, tarvitset merinovillaisia alusvaatteita, joiden avulla voit nauttia aktiivisesta ajasta ja jotka tarjoavat mukavuutta ja lämpösuojaa. Active Wool -malliston vaatteita, käytetään ensimmäisenä kerroksena. Se on miellyttävän pehmeän tuntuista, mikä saa sinut nauttimaan aktiivisesta ulkoilusta entistäkin innokkaammin.