check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
Selle toote müük on lõpetatud.
ID: 491206

Poikien alushousut Brubeck Comfort Cotton Junior sininen indigo 140/146

4,88 € arvonlisävero mukaan luettuna

Poikien alushousut Brubeck Comfort puuvilla Junior

Tuottaja:

Comfort Cotton Junior -poikien alushousut on valmistettu saumattomalla tekniikalla kaksikerroksisesta, hengittävästä neuloksesta. Vaate mukautuu täydellisesti vartaloon ja suojaa ihoa hankaukselta. Käyttömukavuuden takaamiseksi vaatteessa yhdistyvät taitavasti miellyttävän tuntuinen puuvilla ja synteettiset kuidut. Tämä koostumus auttaa minimoimaan hikoilun riskin. Alusvaatteet ovat antiallergeenisia, kuivuvat nopeasti eivätkä vaadi silitystä. Se on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön ympäri vuoden.

Parannettu, anatominen leikkaus yhdessä BRUBECK Air Jet -langan kanssa lisää mukavuuden tunnetta ja mukautuu täydellisesti vartaloon korostaen siluettia. Alusvaatteet käyttäytyvät kuin toinen iho. Pehmeä ja herkkä vaate suojaa hankaukselta, ja viimeistely paineettomilla neuloskylkiluilla auttaa pääsemään eroon pienimmästäkin epämukavuudesta käytön aikana. Erinomaisen puuvillan ja BRUBECK Air Jet -langan koostumus, jossa on uusia, ainutlaatuisia ominaisuuksia, pitää ihon kuivana ja raikkaana pitkään, sillä kosteuden siirtyminen kehon pinnalta on entistä tehokkaampaa. Alusvaatteet kuivuvat erittäin nopeasti eivätkä vaadi silitystä.

BRUBECKin COMFORT COTTON -mallisto on vartaloystävällinen toiminnallinen puuvilla-alusvaate, joka on jokapäiväisten aktiviteettien vaatteiden perusta ja tarjoaa suojaa ja mukavuutta ympäri vuoden.