check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 586283

Rekisterikilven pidike R&G Racing musta - LP0108BK

157,98 € arvonlisävero mukaan luettuna

Rekisterikilven kiinnike R&G Racingilta

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
LP0108BK
Yleinen kuvaus
  • R&G on brittiläinen yritys, joka on erikoistunut pääasiassa moottoripyörien törmäyssuojiin. Erittäin pitkä ja laaja kokemus moottoripyöräilystä on johtanut täydellisten tuotteiden luomiseen. Kunkin tuotteen suunnittelu on tarkkaan harkittua, ja osat on valittu siten, että moottoripyörä ei vaurioidu merkittävästi onnettomuuden sattuessa ja että se on edelleen ajokelpoinen. Lisäksi R&G tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörien kaunistustuotteita, joiden avulla moottoripyöräsi erottuu yksilönä. Koska R&G on yksi tämän segmentin markkinajohtajista, se tuo joka vuosi valikoimaansa lukuisia uusia tuotteita. Näin myös tänä vuonna
  • R&G:stä on tullut virallinen moottorikotelon suojusten toimittaja surullisenkuuluisassa BSB:ssä (British Superbike) kaudella 2014. Tämä koskee kaikkia luokkia, ts: Superbike, Supersport, Superstock ja Superbike.
  • Rekisterikilven kiinnikkeet (Tail Tidy) - monien ulkomaisten moottoripyörälehtien (Performance Bikes, Fast Bikes, SuperBike Magazine ja MCN) ylistämä. Suunniteltu korvaamaan suuret, tehdasmaiset, rumat muoviset rekisterikilvenpidikkeet ja parantamaan nykyaikaisten moottoripyörien linjoja. Siinä on kaikki tarvittavat kiinnitysreiät ja se toimitetaan täydellisenä numerokilven valaistuksen kanssa.

Sopii

Tämä tuote sopii 22 moottoripyöriin

KTM