check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 660732

Texa TXB Evolution -diagnostiikkatietokone (Essential-kotelon kanssa - 10 kaapelia) paketti - 6680439

3 290,41 € arvonlisävero mukaan luettuna

Texa TXB Evolution -diagnostiikkatietokone

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
6680439
Yleinen kuvaus
  • on TEXA-työkalu, joka on suunniteltu vastaamaan BIKE- ja MARINE-ympäristöjen erityisiä diagnostiikkatarpeita.
  • sen laitteisto-ominaisuuksien ansiosta se tukee kaikkia nykyisin molemmissa ympäristöissä käytettäviä protokollia, ja sisäänrakennetun 16-napaisen CPC-liittimen ansiosta voidaan käyttää kaikkia diagnostiikkakaapeleita.
  • erittäin tehokas liitäntä on varustettu 16 MBitin SRAM-muistilla ja 8 GBitin NAND Flash -välimuistilla, mikä on erittäin tärkeää, koska sen avulla mekaanikko voi ladata ruiskutuskarttatiedostoja kätevästi.
  • tuettuja CAN-standardeja on laajennettu siten, että nyt on mahdollista hallita CAN single wire- ja CAN controller -verkkoja, mikä mahdollistaa diagnostiikkatestien suorittamisen samanaikaisesti useissa verkoissa.
  • NAVIGATOR TXB Evolution mahdollistaa diagnostiikkasessioiden suorittamisen "Road tests" -tilassa (ajoneuvon ollessa liikkeessä), jotta voidaan tunnistaa erityisiä vikoja, joita on mahdotonta havaita korjaamo-olosuhteissa.
  • käyttöliittymä tallentaa tien päällä tapahtuneen tilanteen, jolloin saadaan paitsi vikakoodit myös olosuhteet, joissa ne on tallennettu.

Muut ostivat myös