check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 672738

Alpinestars naisten cross/enduro kengät Stella Tech 3 musta/valkoinen/vaaleanpunainen 9 - 2013218-130-9

284,00 € arvonlisävero mukaan luettuna

Koko taulukko

Naisten cross/enduro saappaat Stella Tech 3 by Alpinestars

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
2013218-130-9
Yleinen kuvaus
  • Stella Tech 3 on suunniteltu siten, että ne istuvat optimaalisesti naisen vartalolle, erityisesti vasikan alueelle. Niissä on luokkansa johtavia mukavuutta ja suojaa tarjoavia ominaisuuksia, kuten yksiosainen ruiskutettu jalkasuoja, joka suojaa iskuilta, ja innovatiivinen solkisuljinjärjestelmä, joka takaa erittäin yksilöllisen istuvuuden.
Komfort
  • valettu säärilautanen on ruiskutettu korkeamoduulisella TPU:lla, joka takaa korkean iskunkestävyyden ja kulutuskestävyyden.
  • saappaan sisäpuolella on TPU-paneeli, jossa on erityisesti suunniteltu muotoilu, joka takaa maksimaalisen kosketuksen moottoripyörään ja parantaa lämmön- ja kulutuskestävyyttä.
  • säären, sivujen ja varvasalueen, vasikan, kantapään ja ulomman nilkan termoplastisesta polyuretaanista (TPU) valmistetut suojat tarjoavat korkean tason iskunkestävyyden ja kulutuksenkestävyyden sekä iskunvaimennuksen.
  • solkikiinnitysjärjestelmässä on polymeeristä ja lasikuidusta valmistetut solkivarret ja kestävät alumiiniset siltasulkimet, jotka takaavat kestävyyden ja painonsäästöt.
  • yksiosainen, ruiskupuristettu, kaksikomponenttinen jalkaterän kuori, jossa on ruiskupuristettu kova varvassuoja ja integroitu teräsvarsi, on erittäin kulutuksen- ja iskunkestävä, mikä parantaa entisestään saappaan virtaviivaista tuntumaa.

Koko taulukko

Rozmiary butów damskich MX Alpinestars

    Rozmiar EU     
37 38 39 41 42
Rozmiar US 6 7 8 9 10
Rozmiar JPN 23 24 25 26 26,5