check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 585132

Crashpads Aero R&G Racingmusta - CP0404BL

103,88 € arvonlisävero mukaan luettuna

R&G Racingin törmäyspehmusteet

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
CP0404BL
Yleinen kuvaus
  • R&G on brittiläinen yritys, joka on erikoistunut pääasiassa moottoripyörien törmäyssuojiin. Erittäin pitkä ja laaja kokemus moottoripyöräilystä on johtanut täydellisten tuotteiden luomiseen. Kunkin tuotteen suunnittelu on tarkkaan harkittua, ja osat on valittu siten, että moottoripyörä ei vaurioidu merkittävästi kolarissa ja on edelleen ajokelpoinen. Lisäksi R&G tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörien kaunistustuotteita, joiden avulla moottoripyöräsi erottuu yksilönä. Koska R&G on yksi tämän segmentin markkinajohtajista, se tuo joka vuosi valikoimaansa lukuisia uusia tuotteita. Näin myös tänä vuonna
  • R&G:stä on tullut virallinen moottorikotelon suojusten toimittaja surullisenkuuluisassa BSB:ssä (British Superbike) kaudella 2014. Tämä koskee kaikkia luokkia, ts: Superbike, Supersport, Superstock ja Superbike.
  • R&G:n törmäyssuojat (Crash Protectors) - R&G valmistaa pääasiassa erilaisia tuotteita, jotka suojaavat moottoripyörää liukastumisen sattuessa. Näihin tuotteisiin kuuluvat törmäyssuojat. Tällä hetkellä valmistaja tarjoaa yli 400 mallia erilaisiin moottoripyöriin, ja määrä kasvaa koko ajan. Testeissä törmäyssuojat saivat MCN:ltä korkean arvosanan 97 %. R&G:n turvatyynyt eivät ole mikään vitsi! Valmistaja käyttää korkealaatuisia ruuveja, jotka on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja jotka kestävät hyvin muodonmuutoksia iskun aikana. Siksi mahdollisen kaatumisen jälkeen ei ole ongelmia ruuvien irrottamisen ja vaihtamisen kanssa, ja moottoripyörän kiinnitys pysyy ehjänä. Lisäksi ruuvit on suunniteltu siten, että kiinnitys on aina vahva ilman, että se voi irrota itsestään. Liukukappaleet on valmistettu erittäin tiheästä, kulutusta kestävästä nailonista, jolla on alhainen kitkakerroin ja erittäin pieni paino. Kiinnikkeet tehdään aina siten, että liukukappale on sijoitettu moottoripyörän herkimmälle alueelle ja muiden osien vaurioitumisen mahdollisuus on minimoitu. Tuote on testattu useita kertoja, ja siksi se takaa moottoripyörälle parhaan mahdollisen suojan putoamisen aikana.
  • Nykyinen tarjonta käsittää kaksi erilaista törmäystyynyä: Classic ja Aero.

Sopii

Tämä tuote sopii 17 moottoripyöriin

KTM