check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 650048

EBC MD 4174 X etujarrulevy - MD4174X

- 10%

165,89 € arvonlisävero mukaan luettuna Normaali hinta  184,32 €

Alin hinta viimeisten 30 päivän aikana ennen alennusta: 184,32 €

alert information icon

Tuote saatavilla erikoistilauksesta. Toimitusaika voi viivästyä 7 päivää. Ei palautusoikeutta.

EBC MD 4174 X jarrulevy

Tuottaja:
EBC
Valmistajan koodi:
MD4174X
Yleinen kuvaus
  • EBC X/XC-sarja - Täysin kelluvat jarrulevyt etupyörään
  • Nämä jarrulevyt korvaavat useat LS (vasen) / RS (oikea) -jarrulevyt, ja ne voidaan asentaa molemmille puolille.
  • EBC:n uusissa jarrulevyissä käytetty teräs on ruostumattoman teräksen erikoissekoitus, jonka kitkavaikutus on suurempi kuin tavanomaisten lämpökäsiteltyjen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen jarrulevyjen. Kun kitkavaikutus on parantunut 10 prosenttia, jarrutusteho kasvaa entisestään.
  • Uusien ''X'' ja ''XC'' -sarjojen painoa on pienennetty edelleen 5-10 % kevyellä sisärenkaalla varustetun 6-nastajärjestelmän ansiosta, mikä on myös parannus perinteisiin jarrulevyihin verrattuna.
  • Uusissa jarrulevyissä on EBC:n ainutlaatuinen ja patentoitu SD-järjestelmä, jonka jarrulevyn syvennyksiin sijoitetut neliönmuotoiset niitit mahdollistavat sen, että ulko- ja sisärengas laajenevat rajoittamattomasti jarrutuksen aikana syntyvän lämmön vaikutuksesta ilman, että niittiliitos katkeaa.
  • Tämä hajoaminen tapahtuu, kun jarrulevy kuumenee voimakkaan jarrutuksen seurauksena ja ulkokehä joutuu kosketuksiin ulkokehän ja sisäkehän erottavien (tavallisesti pyöreiden) niittien kanssa. EBC:n uusi järjestelmä estää tämän ongelman, joka on syynä 100 prosenttiin jarrulevyn vääntymisestä ja tärinästä johtuvista jarrulevyjen vioista.
  • Mikä on SD-järjestelmä? Tämä on EBC:n uusi nelikulmainen niittijärjestelmä. Tämä järjestelmä estää täysin jarrulevyn vääntymisen, pidentää sen käyttöikää ja parantaa jarrutustehon tasaisuutta.

Sopii

Tämä tuote sopii 6 moottoripyöriin