check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 525566

Istuin - sohva musta nahka Drag Specialties - 0810-1540

979,31 € arvonlisävero mukaan luettuna

alert information icon

Tuote saatavilla erikoistilauksesta. Toimitusaika voi viivästyä 21 päivää. Ei palautusoikeutta.

Matalaprofiilinen matkaistuin

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
0810-1540
Yleinen kuvaus
  • Heijastava nahka istuinalueella ja autovinyyli sivuilla; patentoitu prosessi vähentää pintalämpötilaa jopa 25 °F:llä, mikä takaa viileämmän istuimen, paremman kestävyyden ja pidemmän käyttöiän verrattuna perinteiseen nahkaan tai vinyyliin.
  • Matalaprofiilinen muotoilu, jossa on valettu joustava uretaanivaahtomuovinen sisäosa, joka parantaa istuma-asentoa ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden.
  • Lämpömuotoiltu 3/16" ABS-istuimen pohja takaa erinomaisen istuvuuden, ja täysin vuorattu pohja, jossa on kumipuskurit, suojaa maalipintaa.
  • Istuinten sisäiset EZ Glide -järjestelmät eivät ole käytännössä lainkaan kosketuksissa metallisiin selkänojan lukitustankoihin; tangot on ripustettu tukevasti paikoilleen synteettisillä komposiiteilla, jotka poistavat käytännössä korroosion ja kulumisen.
  • Lisävarusteena saatavissa selkänojissa on aurinkoa heijastava nahkaverhoilu ja lukuisia lähes kosketuksettomia ominaisuuksia pystysuuntaista säätöä ja etu-/takapehmusteiden säätöä varten. Kaikkia selkänojia voidaan käyttää kummassakin asennossa, ja ne myydään erikseen.
  • Valmistettu Yhdysvalloissa.

Sopii

Tämä tuote sopii 28 moottoripyöriin