check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981925

Mannol 7405 UNIVERSAL 15W-40 10L mineraalimoottoriöljy - MN7405-5

26,94 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mineraalinen moottoriöljy Mannol 7405 UNIVERSAL 15W-40

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7405-5

Korkeasti puhdistettuun mineraalipohjaan perustuva yleiskäyttöinen moottoriöljy bensiini- ja dieselmoottoreille, joissa on tai ei ole turboahdinta, myös erittäin suurilla kilometreillä, ja jotka toimivat erilaisissa käyttöolosuhteissa. Suunniteltu venäläisten, eurooppalaisten ja muiden valmistajien valmistamien laajan autokannan (henkilöautot, kevyet maasturit, pikkubussit ja kevyet kuorma-autot) bensiini- ja dieselmoottoreiden maksimaaliseen suojaamiseen. Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!

Yleinen kuvaus
  • yhteensopiva kaikkien tiivistysmateriaalien kanssa, vähentää vuotojen todennäköisyyttä ja varmistaa vaaditun öljynpaineen myös moottoreissa, joissa ajetaan paljon kilometrejä.
  • alhainen haihtuvuus vähentää öljynkulutusta palamisen kautta.
  • huolellisesti tasapainotettu lisäainepaketti varmistaa moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, lisääntynyt kuormitus (maastossa ja ylämäessä ajaminen, hinaaminen, ajaminen suurimmalla kuormalla) ja korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • pitkäkestoinen öljykalvo suojaa tehokkaasti kulumiselta, vähentää kitkaa ja ehkäisee korroosiota.
  • varmistaa moottorin kaikkien osien luotettavan voitelun kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • hyvät pesu- ja dispergointiaineominaisuudet vähentävät tuhkapitoisuutta, mikä minimoi noki- ja hiilenmuodostusta ja pitää moottorin osat puhtaina koko käyttöiän ajan.
  • luonnolliset antioksidantit torjuvat tehokkaasti ikääntymistä