check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981911

Mannol 7507 DEFENDER puolisynteettinen moottoriöljy 10W-40 4L 4L - MN7507-4

23,23 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7507 DEFENDER 10W-40 puolisynteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7507-4

Innovatiivinen yleismoottoriöljy, joka sisältää estereitä hydrosynteettiseltä pohjalta bensiini- ja dieselmoottoreille, sekä uusille että "vanhoille" moottoreille; merkkimoottoreille ja moottoreille, joilla on paljon kilometrejä. Kehitetty eurooppalaisten valmistajien vaatimusten perusteella. Se on suunniteltu eurooppalaisten ja muiden valmistajien laajan autokannan (henkilöautot, kevyet maasturit, pikkubussit ja kevyet kuorma-autot) bensiini- ja dieselmoottoreille. Suositellaan käytettäväksi Daimler-, VW-autojen moottoreissa, joilla on ylimääräisiä moottoriöljyvaatimuksia (edellä mainittujen eritelmien mukaisesti). Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!

Yleinen kuvaus
  • esteriteknologia ja uusimman sukupolven hydrosynteettinen pohja, jossa on laajennettu viskositeetti-lämpötila-alue, varmistavat moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunki, moottoritie sekä lisääntynyt kuormitus (maastossa, ylämäessä, perävaunun kanssa ajettaessa, maksimikuormitus) ja korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • ihanteellinen aktiiviseen ajamiseen eikä menetä ominaisuuksiaan, kun käytetään vaihtelevan laatuista polttoainetta (rikkipitoisuus enintään 500 ppm) korkean varaluvun (TBN) ansiosta.
  • hydro-synteettinen esteripohja yhdistettynä uusimpaan lisäainepakettiin säilyttää moottorin tehoparametrit koko vaihtovaiheen ajan.
  • Ainutlaatuinen kulumista vähentävä teknologia yhdessä esterikomponenttien kanssa tarjoaa erinomaiset kulumista ja kitkaa estävät ominaisuudet öljyn erinomaisen kalvonlujuuden ansiosta, mikä yhdessä hyvän pumpattavuuden kanssa pidentää merkittävästi moottorin käyttöikää myös start-stop-ajotiloissa ja kylmäkäynnistyksen aikana.
  • erinomaisen pesu- ja dispergointiominaisuutensa sekä erinomaisen lämpö- ja hapettumisvakautensa ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko vaihtovaiheen ajan.