check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981817

Mannol 7511 Energy 5W-30 synteettinen moottoriöljy 208L - MN7511-DR

970,91 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7511 Energy synteettinen synteettinen moottoriöljy 5W-30

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7511-DR

Innovatiivinen estereitä sisältävä premium-yleismoottoriöljy nykyaikaisille bensiini- ja dieselmoottoreille, joissa on tai ei ole turboahdinta. Suunniteltu eurooppalaisten autonvalmistajien vaatimusten perusteella. Suunniteltu eurooppalaisten ja muiden valmistajien laajan henkilöautokannan (henkilöautot, kevyet hyötyajoneuvot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot) bensiini- ja dieselmoottoreille. Suositellaan käytettäväksi Daimler- ja VW-ajoneuvojen moottoreissa, joilla on lisämoottoriöljyvaatimuksia (edellä mainittujen eritelmien mukaisesti). Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!

Yleinen kuvaus
  • esteriteknologia ja synteettinen pohja, jolla on optimaalinen viskositeetti-lämpötilaominaisuuksien alue, varmistavat moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa (kylmäkäynnistys, kaupunkitila, rata-ajotila) ja olosuhteissa, joissa lämpötila vaihtelee usein.
  • synteettinen esteripohjaöljy yhdessä nykyaikaisen lisäainepaketin kanssa säilyttää moottorin suorituskykyparametrit koko öljynvaihtovälin ajan.
  • öljyn esterikomponentit tarjoavat erinomaiset kulumista ja kitkaa estävät ominaisuudet öljykalvon poikkeuksellisen lujuuden ansiosta, mikä yhdessä erinomaisen pumpattavuuden kanssa pidentää huomattavasti moottorin käyttöikää myös "start-stop"-tilassa; ajotiloissa ja kylmäkäynnistyksen aikana.
  • säästää polttoainetta alhaisen HTHS-viskositeetin ja optimaalisten kitkanesto-ominaisuuksien ansiosta.
  • ehkäisee tehokkaasti ikääntymistä korkean termo-oksidatiivisen stabiilisuuden ansiosta.
  • erinomaisen pesu- ja dispergointiominaisuutensa ja erinomaisen lämpöhapettumiskestävyytensä ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko vaihtovälin ajan.