check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981896

Mannol 7512 SPECIAL PLUS 10W-30 puolisynteettinen moottoriöljy 208L - MN7512-DR

924,13 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7512 SPECIAL PLUS 10W-30 puoli-synteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7512-DR

Hydrosynteettinen yleismoottoriöljy kaikentyyppisille bensiinimoottoreille. Suunniteltu täyttämään VW:n ja DAIMLERin vaatimukset. Suunniteltu eurooppalaisten ja muiden valmistajien laajan henkilöautokannan (henkilöautot, kevyet hyötyajoneuvot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot) bensiini- ja dieselmoottoreihin. Suositellaan käytettäväksi Daimlerin, VW:n ajoneuvojen moottoreissa, jotka asettavat lisämoottoriöljyvaatimuksia (edellä mainittujen eritelmien mukaisesti), kun vaaditaan API SN tai alhaisempaa suorituskykyä, sekä ACEA A3/B3. Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!

Yleinen kuvaus
  • hydro-synteettinen pohja takaa moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunki- ja maantiekäyttö.
  • hyvien puhdistus- ja dispergointiominaisuuksien sekä korkean lämpöhapettumiskestävyyden ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia (hiilijäämät, lakat) ja pitää moottorin osat puhtaina koko vaihtovälin ajan.
  • sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka torjuvat tehokkaasti ikääntymistä.
  • säästää polttoainetta alhaisen viskositeettipohjansa ansiosta.
  • hydro-synteettinen pohja yhdessä nykyaikaisen lisäainepaketin kanssa ylläpitää moottorin suorituskykyparametrit koko huoltovälin ajan.
  • koskee dieselmoottoreita