check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981953

Mannol 7812 Moottoripyörä 4T 10W-40 10L moottoripyörän moottoriöljy - MN7812-60

291,65 € arvonlisävero mukaan luettuna

Moottoripyörän moottoriöljy Mannol 7812 Motorbike 4T 10W-40

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7812-60

nnovatiivinen synteettistä esteriä sisältävä moottoriöljy moottoripyörien, varikkopyörien, motareiden jne. 4-tahtimoottoreille, jotka on tarkoitettu raskaisiin moottoreihin maastossa (enduro, motocross, trial jne.) ja maantiellä (stuntriding, supermoto jne.) ajamiseen äärimmäisillä kuormituksilla. Se on suunniteltu takaamaan moottorin suojaus ja vaihteiston kestävyys. Se on suunniteltu kaikentyyppisten moottoripyörien, maastoajoneuvojen (mönkijät), skoottereiden sekä ilma- ja nestejäähdytteisten skoottereiden 4-tahtibensiinimoottoreille, joissa on tai ei ole integroitua vaihdelaatikkoa.

Yleinen kuvaus
  • Erityinen lisäainepaketti ja synteettinen pohja takaavat kitkaelementtien korkean vetokertoimen, joka estää kulumista estämällä liukumista ja varmistaa kytkimen tarkan ja pehmeän toiminnan käynnistyksen, kiihdytyksen ja vakionopeusajon aikana, mikä mahdollistaa helpon vaihteenvaihdon.
  • esteripitoisen pohjan ansiosta sillä on erinomaiset voitelu-, kulumisen- ja jumiutumisenesto-ominaisuudet, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta, parantavat tehoa ja moottorin käyttöikää. Tarjoaa maksimaalisen suojan sylinteri-mäntäryhmän ja venttiilipyörän kulumista vastaan.
  • perustuu poikkeuksellisen vakaaseen esteriä sisältävään synteettiseen pohjaan, joka on suunniteltu äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin, sillä on erinomainen lämpöhapettumisvakavuus ja kestää korkeita lämpötiloja, joissa se säilyttää poikkeuksellisen vahvan öljykalvon.
  • säilyttää korkean viskositeetti-indeksinsä ansiosta vakaat viskositeetti-ominaisuudet kaikissa käyttöolosuhteissa, myös suurissa liukunopeuksissa. Tarjoaa poikkeuksellisen helpon kylmäkäynnistyksen talvikaudella.
  • erityiset pesuainedispersantti-lisäaineet pitävät moottorin osat täydellisen puhtaina
  • erinomaiset vaahdonesto-ominaisuudet ja alhainen haihtumiskyky
  • tehokkaat inhibiittorit tarjoavat erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet.
  • voidaan sekoittaa vastaavien synteettisten öljyjen kanssa
  • on yhteensopiva kaikkien pakokaasujen valvontajärjestelmien kanssa