check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981766

Mannol 7901 LEGEND+ESTER synteettinen moottoriöljy 0W-40 10L 10L - MN7901-4

41,70 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7901 LEGEND+ESTER synteettinen moottoriöljy 0W-40

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7901-4

"Premium-yleissynteettinen bisynteettinen (PAO + esterit) moottoriöljy uuden sukupolven kaikille moottorityypeille. Suunniteltu saksalaisten autonvalmistajien vaatimusten mukaisesti. Suunniteltu laajan autokannan (henkilöautot, kevyet maasturit, pikkubussit ja kevyet kuorma-autot eurooppalaisilta ja muilta valmistajilta) bensiini- ja dieselmoottoreille (turboahdetut ja ei-turboahdetut), joissa myös suoritustaso API SN/CH-4 ja alempi kuin ACEA A3/B3/B4.
Suositellaan käytettäväksi henkilöautojen moottoreissa"

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen bi-synteettinen pohja (PAO + esterit), jolla on laajennettu viskositeetti- ja lämpötila-alue, takaa moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunki, maantie ja kuorma (tiellä, ylämäessä, perävaunun kanssa, maksimikuorma) sekä korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • erinomaisen pesevyytensä ja erinomaisen lämpö- ja hapettumisstabiluutensa ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia ja pitää moottorin osat ja turboahtimet puhtaina koko vaihtovälin ajan.
  • matalaviskositeettinen bi-synteettinen pohja (PAO + esterit) ja erittäin tehokas lisäainepaketti takaavat luotettavan kylmäkäynnistyksen vaikeimmissakin olosuhteissa ja vähentävät merkittävästi moottorin kulumista käynnistyksen aikana.
  • esterikomponenttien muodostaman öljykalvon poikkeuksellisen lujuuden ansiosta sillä on erinomaiset tarttumista, kulumista ja kitkaa estävät ominaisuudet, mikä mahdollistaa polttoainesäästöt ja yhdessä erinomaisen pumpattavuuden kanssa pidentää merkittävästi moottorin käyttöikää jopa "start-stop"-ajotiloissa.
  • käytettäväksi moottoreissa, joissa on pidennetyt öljynvaihtovälit (Long Life jopa 30 000 km) ja tavanomaisissa moottoreissa.
  • ehkäisee tehokkaasti ikääntymistä korkean termo-oksidatiivisen stabiilisuuden ansiosta.
  • kestää paremmin polttoaineen vaihtelevaa laatua ja ehkäisee tehokkaasti polttoaineen tiivistymistä.

Muut ostivat myös