check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981857

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 synteettinen moottoriöljy 1L 1L - MN7904-1

8,18 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 synteettinen synteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7904-1

"Innovatiivinen premiumluokan täysin synteettinen esteriä sisältävä moottoriöljy nykyaikaisille korkean suorituskyvyn turbodieseleille. Kehitetty VW-konsernin vaatimusten mukaisesti. Se on suunniteltu laajan autokannan dieselmoottoreihin (turboahdettuihin ja ei-turboahdettuihin): eurooppalaisten ja muiden valmistajien henkilöautoihin, kevyisiin katumaastureihin, pikkubusseihin ja kevyisiin kuorma-autoihin, joissa vaaditaan SAE 5W-40 -viskositeettia ja API CI-4/SN -suorituskykyominaisuuksia. Sitä suositellaan käytettäväksi VW-, Daimler- ja BMW-autojen moottoreissa, myös niissä, joissa on polttoaineen suoraruiskutus tai "common rail". tekniikka. Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!"

Yleinen kuvaus
  • esteriteknologia ja synteettinen perusta, jonka viskositeetti- ja lämpötila-alue on laajennettu, varmistavat moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunkitila, moottoritietila sekä lisääntynyt kuormitus (maastossa, ylämäessä, perävaunussa, enimmäiskuormitus) ja korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • soveltuu erinomaisesti aktiiviseen ajoon eikä menetä ominaisuuksiaan, kun käytetään vaihtelevan laatuista polttoainetta (rikkipitoisuus enintään 500 ppm) korkean varoalkaliluvun (TBN) ansiosta.
  • estereitä sisältävä synteettinen perusöljy yhdistettynä nykyaikaiseen lisäainepakettiin säilyttää moottorin suorituskykyparametrit koko öljynvaihtovälin ajan.
  • öljyn esterikomponentit tarjoavat erinomaiset kulumista ja kitkaa estävät ominaisuudet öljykalvon poikkeuksellisen lujuuden ansiosta, mikä yhdessä erinomaisen pumppauskapasiteetin kanssa pidentää huomattavasti moottorin käyttöikää myös "start-stop"- ja kylmäkäynnistystiloissa.
  • erinomaisten pesuaineita hajottavien ominaisuuksien ja erinomaisen lämpö- ja hapettumisstabiliteetin ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko huoltovälin ajan.
  • bensiinimoottoreille