check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981828

Mannol 7908 Energy PREMIUM synteettinen moottoriöljy 5W-30 1L - MN7908-7

43,40 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7908 Energy PREMIUM 5W-30 synteettinen synteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7908-7

Innovatiivinen, monipuolinen, täyssynteettinen, esteriä sisältävä, ensiluokkainen synteettinen moottoriöljy nykyaikaisiin turboahdettuihin ja ei-turboahdettuihin diesel- ja kaasumoottoreihin. Suunniteltu eurooppalaisten autonvalmistajien vaatimusten mukaisesti. Suunniteltu bensiini- ja dieselmoottoreihin laajassa autokannassa, kevyissä maastureissa, pikkubusseissa ja kevyissä kuorma-autoissa eurooppalaisilta ja muilta valmistajilta, joissa vaaditaan ACEA C3 -suoritustasoa. Monikäyttöisyytensä ansiosta sitä suositellaan erityisesti taksikalustoille. Öljy ei sovellu käytettäväksi raskaissa kuorma-autoissa ja vastaavissa ajoneuvoissa!

Yleinen kuvaus
  • korkea polttoainetehokkuus optimaalisten kitkanesto-ominaisuuksien ansiosta
  • erittäin tehokas lisäainepaketti ja synteettinen pohja takaavat luotettavan kylmäkäynnistyksen kaikissa olosuhteissa ja vähentävät siten merkittävästi moottorin kulumista käynnistyksen aikana.
  • erinomaisen pesu- ja dispergointiominaisuutensa ja erinomaisen lämpöhapettumiskestävyytensä ansiosta torjuu tehokkaasti kaikentyyppisiä saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko vaihtovälin ajan.
  • esterikomponenttien läsnäolo yhdistettynä optimaalisiin viskositeetti-lämpötilaominaisuuksiin takaa korkeimman öljykalvon lujuuden ja tarjoaa erinomaiset kulumista estävät ominaisuudet, jotka yhdessä erinomaisen pumpattavuuden kanssa pidentävät huomattavasti moottorin käyttöikää jopa kaikkein vaikeimmissa käyttöolosuhteissa.
  • yhteensopiva kaikkien pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa
  • soveltuu nesteytetyllä maakaasulla (LNG) ja nestekaasulla (LPG) toimiviin moottoreihin.
  • käytettäväksi moottoreissa, joiden öljynvaihtoväli on pidennetty (Long Life) jopa 40 000 km:iin ja tavanomaisissa moottoreissa.