check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981863

Mannol 7913 Energy FORMULA PD 5W-40 synteettinen moottoriöljy 10L 10L - MN7913-1

8,23 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7913 Energy FORMULA PD 5W-40 synteettinen synteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7913-1

Innovatiivinen, universaali, täyssynteettinen, esteriä sisältävä premium-moottoriöljy nykyaikaisiin diesel- (myös suoraruiskutus) ja bensiinimoottoreihin, joissa on tai ei ole turboahdinta, mukaan lukien pumppusuuttimilla varustetut moottorit (Pumpe-Duse). Suunniteltu VW:n ja DAIMLERin vaatimusten mukaisesti. Suunniteltu eurooppalaisten ja muiden valmistajien laajan autokannan (henkilöautot, kevyet maasturit, pikkubussit ja kevyet kuorma-autot) EURO IV- ja EURO V-standardin mukaisille bensiini- ja dieselmoottoreille.

Yleinen kuvaus
  • on esterikomponenttiensa ansiosta erinomainen kiinnittymisen, kulumisen ja kitkan estävä ominaisuus
  • Erinomaisten pesu- ja dispergointiominaisuuksiensa sekä erinomaisen lämpöhapettumisvakautensa ansiosta torjuu tehokkaasti kaikentyyppisiä saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko huoltovälin ajan.
  • säästää polttoainetta alhaisemman korkean lämpötilan viskositeetin HTHS ansiosta, optimaaliset kitkanesto-ominaisuudet.
  • esterikomponentit yhdessä synteettisen pohjan kanssa takaavat moottorin helpon käynnistymisen alhaisissa lämpötiloissa poikkeuksellisten käynnistymis- ja pumpattavuusindeksien ansiosta, mikä vähentää merkittävästi moottorin käynnistyskulumista.
  • esteriteknologia ja synteettinen perusaine, jonka viskositeetti- ja lämpötila-alue on laajennettu, varmistavat moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunkikäyttö, moottoritiekäyttö sekä lisääntynyt kuormitus (epätasaisilla teillä, ylämäessä, perävaunuliikenteessä, maksimikuormitus) ja korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • estää tehokkaasti ikääntymistä korkean termooksidaatiovakautensa ansiosta.
  • yhteensopiva kaikkien pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien, DPF:n, TWC:n, EGR:n ja SCR:n kanssa Mid SAPS -tekniikan käytön ansiosta.
  • käytettäväksi moottoreissa, joissa on pidennetyt öljynvaihtovälit (Long Life), ja tavanomaisissa moottoreissa.
  • soveltuu nesteytetyllä maakaasulla (LNG) ja (LPG) maakaasulla toimiviin moottoreihin.