check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2981874

Mannol 7915 EXTREME synteettinen moottoriöljy 5W-40 10L 10L - MN7915-60

289,04 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 7915 EXTREME 5W-40 synteettinen moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7915-60

Innovatiivinen estereitä sisältävä premium-yleismoottoriöljy nykyaikaisille turboahdetuille ja ei-turboahdetuille bensiini- ja dieselmoottoreille, myös "vanhoille" moottoreille; merkit ja suuri ajokilometrimäärä. Suunniteltu eurooppalaisten valmistajien vaatimusten perusteella. Suunniteltu laajan autokannan (henkilöautot, kevyet hyötyajoneuvot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot) bensiini- ja dieselmoottoreille eurooppalaisilta ja muilta valmistajilta. Suositellaan käytettäväksi Daimlerin, VW:n, Opelin, GM:n ja Renaultin ajoneuvojen moottoreissa, jotka asettavat moottorille lisäöljyvaatimuksia (edellä mainittujen eritelmien mukaisesti).

Yleinen kuvaus
  • esteriteknologia ja synteettinen pohja, jonka viskositeetti- ja lämpötila-alue on laajennettu, varmistavat moottorin tehokkaan toiminnan kaikissa toimintatiloissa: kylmäkäynnistys, kaupunkiajo, maantieajo sekä kuormitettu ajo (ajo epätasaisilla teillä, ylämäessä, perävaunuliikenteessä, maksimikuormitus) ja korkeissa ympäristön lämpötiloissa.
  • toimii hyvin aktiivisessa ajossa eikä menetä ominaisuuksiaan, kun käytetään vaihtelevan laatuista polttoainetta (jonka rikkipitoisuus on enintään 500 ppm) korkean emäslukuvarauksen (TBN) ansiosta.
  • synteettinen esteripohjaöljy yhdessä nykyaikaisen lisäainepaketin kanssa säilyttää moottorin suorituskykyparametrit koko öljynvaihtovälin ajan.
  • öljyn esterikomponentit tarjoavat erinomaiset kulumista ja kitkaa estävät ominaisuudet öljyn erinomaisen kalvonlujuuden ansiosta, mikä yhdessä erinomaisen pumpattavuuden kanssa pidentää huomattavasti moottorin käyttöikää myös start-stop-ajotiloissa ja kylmäkäynnistyksen aikana.
  • Erinomaisten pesu- ja dispergointiominaisuuksiensa ja erinomaisen lämpöhapettumisvakautensa ansiosta torjuu tehokkaasti kaikenlaisia saostumia ja pitää moottorin osat puhtaina koko huoltovälin ajan.
  • käytettäväksi moottoreissa, joissa on pidennetty öljynvaihtoväli (Long Life), ja tavanomaisissa moottoreissa.
  • 4T-moottoripyörien moottoreihin, joissa on märkäkytkin.