check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982176

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 vaihteistoöljy 75W-140 208L 208L - MN8102-DR

1 452,74 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 vaihteistoöljy 75W-140 Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 vaihteistoöljy 75W-140

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8102-DR

Viimeisimmän sukupolven ympärivuotinen vaihteistoöljy (sisältää PAO:ta), joka on erityisesti suunniteltu kaikenlaisten tasauspyörästöjen voiteluun, mukaan lukien tasauspyörästöt, joissa on liiallinen kitka ja joissa vaaditaan "Limited Slip Oil API GL5" -öljyä. Se on kehitetty hypoidi-, viiste- ja kierukkavaihteille.
Sitä suositellaan käytettäväksi urheiluautojen ja nelivetoisten ajoneuvojen vaihteistoissa sekä eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien hyötyajoneuvojen (kuorma-autot, linja-autot jne.), maastoajoneuvojen (rakennus-, kaivos- ja maatalousajoneuvot) ja erikoisajoneuvojen vaihteistoissa, joissa vaadittu käyttöominaisuuksien taso on GL-5 LS.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen, korkeaviskositeettinen, korkealaatuinen PAO-pohja, joka säilyttää tärkeimmät ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella, yhdistettynä viimeisimmän sukupolven lisäainepakettiin, tarjoaa erinomaiset kitkaa ehkäisevät ominaisuudet, jotka tuovat merkittäviä polttoainesäästöjä.
  • Ainutlaatuinen koostumus, joka tarjoaa erinomaiset kulumisen ja jumiutumisen esto-ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi teknisten laitteiden odotettua käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisimmissä, käyttötiloissa laajalla ympäristön lämpötilojen alueella. paineet
  • tarjoaa erinomaiset matalalämpötilaominaisuudet, jotka takaavat helpon käynnistymisen ja vaihteiston osien luotettavan voitelun y ympäristölämpötiloissa (jopa -45 °C:een asti) ja kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • on parannettu lämpö- ja hapettumisvakavuus ja erinomainen kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan, mikä mahdollistaa pidemmät öljyn tyhjennysvälit ja vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • suojaa metalliosia korroosiolta sekä käytön aikana että sen ulkopuolella.
  • sopii erinomaisesti yhteen tiivistysmateriaalien kanssa ja estää niitä turpoamasta, kovettumasta ja kutistumasta, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuotoja.
  • vähentää melua