check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982187

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 10L vaihteistoöljyä 10L - MN8105-20

126,91 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 vaihteistoöljy Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8105-20

Yleiskäyttöinen, ympärivuotinen, korkeaviskositeettinen mineraalipohjainen vaihteistoöljy manuaalivaihteistoille. Se on kehitetty itselukkiutuvien tasauspyörästöjen (ylijäämäkitka-/rajoitetun luiston tasauspyörästöt - LS), hypoidivaihteilla varustettujen päävaihteiden ja muiden manuaalivaihteistojen osien, joissa on viiste-, mato- ja lieriöpareja, turvalliseen ja luotettavaan toimintaan, joka kestää äärimmäisiä kuormituksia (myös iskuja). ja korkeita käyttölämpötiloja.
Suositellaan käytettäväksi henkilöautojen mekaanisissa vaihteistoissa ja raskaiden maantieajoneuvojen (tavaratraktorit, linja-autot jne.), maastoajoneuvojen (rakennus-, kaivos- ja maatalousajoneuvot) ja eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien erikoislaitteiden mekaanisissa vaihteistoissa, joissa GL-5 LS -suoritustaso.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen korkealaatuinen korkeaviskositeettinen perusaine, joka säilyttää vaaditun viskositeetin korkeimmissa käyttölämpötiloissa ja -paineissa, yhdistettynä viimeisimmän sukupolven lisäainepakettiin, jonka pitoisuuksia on nostettu, tarjoaa erinomaiset kitkaa ehkäisevät ominaisuudet ja takaa siten merkittävän polttoainetalouden.
  • muotoilunsa ja lisääntyneen EP-lisäainepitoisuutensa ansiosta tarjoaa erinomaiset kulumista ja jumiutumista estävät ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi teknisten laitteiden odotettua käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisissä käyttöolosuhteissa ja laajalla ympäristön lämpötilojen vaihteluvälillä. Sillä on erittäin korkea öljykalvon kestävyys äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa. Estää tasauspyörästön jumiutumisen ja vähentää männän kulumista
  • tarjoaa vaadittavat matalalämpötilaominaisuudet, jotka mahdollistavat helpon käynnistymisen ja luotettavan voitelun jopa -20 °C:n ympäristön lämpötiloissa kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • parantaa lämpö- ja hapettumisstabiliteettia, kestää lämpöhajoamista ja vanhenemista, pitää mekanismit poikkeuksellisen puhtaina, pidentää öljyn tyhjennysvälejä ja vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • vähentää melua
  • ei aiheuta ei-rautametallien korroosiota.
  • on yhteensopiva tiivistysmateriaalien kanssa ja estää niiden turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia.