check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982184

Mannol 8107 UNIVERSAL GETRIEBEOEL 80W-90 208L vaihteistoöljy UNIVERSAL GETRIEBEOEL 80W-90 208L - MN8107-DR

819,96 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8107 UNIVERSAL GETRIEBEOEL 80W-90 -vaihteistoöljyä

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8107-DR

Yleiskäyttöinen, ympärivuotinen mineraalipohjainen vaihteistoöljy. Kehitetty kaikentyyppisille synkronoiduille ja ei-synkronoiduille manuaalivaihteistoille, vetoakseleille ja muille manuaalivaihteiston osille, jotka toimivat tasapainoisessa ja raskaassa kuormituksessa.
Suositellaan käytettäväksi henkilöautojen manuaalivaihteistoissa, raskaiden maantieajoneuvojen (tavaratraktorit, linja-autot jne.), maastovaihteistoissa (rakennus-, kaivos- ja maatalouslaitteet) sekä eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien erikoislaitteissa, joissa vaaditaan GL -4 -suoritustasoa.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen ensiluokkainen perusformulaatio, jonka viskositeetti on optimaalinen laajalla lämpötila-alueella, yhdistettynä huippuluokan lisäainepakettiin, tarjoaa erinomaiset kulumista ja kiinnittymistä estävät ominaisuudet, mikä johtaa merkittäviin polttoainesäästöihin ja erittäin pehmeisiin vaihteiden vaihtoihin.
  • tarjoaa ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta erinomaiset kulumisen ja jumiutumisen esto-ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi teknisten laitteiden odotettua käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisimmissä käyttötiloissa laajalla ympäristön lämpötilojen alueella. Öljykalvo kestää paremmin kohonnutta painetta
  • tarjoaa tarvittavat matalalämpötilaominaisuudet, jotka takaavat suhteellisen helpon käynnistymisen, luotettavan voitelun sekä helpon ja tarkan vaihteenvaihdon kaikissa ympäristön lämpötiloissa (jopa -30 °C:ssa) ja kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • sillä on parannettu lämpöhapettumisvakavuus ja erinomainen kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan, mikä mahdollistaa pidemmät öljyn tyhjennysvälit ja vähentää laitteiden huoltokustannuksia. Säilyttää ominaisuutensa pitkän varastoinnin aikana
  • suojaa tehokkaasti lietteeltä ja hankaavilta saostumilta, jotka vahingoittavat täytelaatikoita.
  • suojaa tehokkaasti metalliosia kaikentyyppiseltä korroosiolta uusimman sukupolven korroosionestoaineiden ansiosta.
  • varmistaa erinomaisen yhteensopivuuden tiivistysmateriaalien kanssa, estää niitä turpoamasta, kovettumasta ja kutistumasta, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuotoja.
  • vähentää melua