check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982171

Mannol 8108 BASIC PLUS vaihteistoöljy 75W-90 1L 1L - MN8108-20

161,36 € arvonlisävero mukaan luettuna

Vaihteistoöljy Mannol 8108 BASIC PLUS 75W-90 Vaihteistoöljy Mannol 8108 BASIC PLUS 75W-90

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8108-20

Viimeisimmän sukupolven monikäyttöinen, energiaa säästävä yleiskäyttöinen vaihteistoöljy (sisältää PAO:ta), joka on suunniteltu erityisesti etuvetoisten ajoneuvojen manuaalivaihteistojen voiteluun, joissa on integroitu tasauspyörästö. Se soveltuu kaikentyyppisille synkronoiduille ja synkronoimattomille manuaalivaihteistoille (myös raskaille). Se on kehitetty VW-konsernin vaatimusten perusteella.
Suositellaan käytettäväksi henkilöautojen manuaalivaihteistoissa (integroidulla tasauspyörästöllä ja ilman) sekä raskaasti kuormitetuissa manuaalivaihteistoissa, jotka on tarkoitettu eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien maantiekäyttöön (tavaratraktorit, linja-autot jne.), maastoon (rakennus-, kaivos- ja maatalouskäyttöön) ja erikoislaitteisiin, tarvittaessa suorituskyky tasolla GL-4. Suositellaan erityisesti VW- ja Ford-henkilöautoihin.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen ensiluokkainen PAO-pohja, jonka viskositeetti on ihanteellinen laajalla lämpötila-alueella, yhdistettynä viimeisimmän sukupolven lisäainepakettiin, tarjoaa erinomaiset kitkaa ehkäisevät ominaisuudet, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden ja erittäin pehmeät vaihteiden vaihdot.
  • tarjoaa ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta erinomaiset kulumista ja jumiutumista estävät ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi teknisten laitteiden odotettua käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisissä käyttötiloissa laajalla ympäristön lämpötilojen vaihteluvälillä. Öljykalvo kestää paremmin kohonnutta painetta.
  • tarjoaa erinomaiset matalalämpötilaominaisuudet, jotka takaavat helpon käynnistymisen, luotettavan voitelun sekä helpon ja tarkan vaihteenvaihdon kaikissa ympäristön lämpötiloissa (jopa -40 °C:ssa) ja kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • sillä on parannettu lämpöhapettumisvakaus ja erinomainen kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan, mikä mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit ja pienemmät laitteiden huoltokustannukset. Suositeltu vaihtoväli on 40 000 km/2 vuotta.
  • suojaa tehokkaasti lakkautumiselta ja synkronointirenkaan tukkeutumiselta.
  • suojaa metalliosia korroosiolta
  • varmistaa erinomaisen yhteensopivuuden tiivistemateriaalien kanssa, estää turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosakustannuksia ja estää vuotoja.
  • vähentää melua
  • soveltuu kohtalaisen kuormitettuihin integroimattomiin tasauspyörästöihin.