check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982151

Mannol 8115 MTF-3 1L vaihteistoöljyä 1L - MN8115-1ME

12,33 € arvonlisävero mukaan luettuna

Kapasiteetti:

Mannol 8115 MTF-3 vaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8115-1ME

Monikäyttöinen, energiaa säästävä, viimeisimmän sukupolven, täyssynteettinen, ympärivuotinen vaihteistoöljy, joka on kehitetty erityisesti käytettäväksi TOYOTA- ja FORD-autojen robotti- ja manuaalivaihteistoissa (Huom: Ei kaikkiin manuaalivaihteistoihin). Soveltuu siirtokoteloihin ja tasauspyörästöihin. Kehitetty TOYOTA-konsernin vaatimusten perusteella.
Suositellaan käytettäväksi TOYOTA-, BMW-, Volkswagen-, VOLVO-, FORD- ym. henkilöautojen manuaalivaihteistoissa edellä mainittujen autonvalmistajien vaatimusten mukaisesti.
Noudata valmistajan ohjeita omistajan käsikirjassa.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen, korkealaatuinen synteettinen pohja, jonka viskositeetti on ihanteellinen laajalla lämpötila-alueella, yhdistettynä viimeisimmän sukupolven lisäainepakettiin, tarjoaa vertaansa vailla olevat kitkanesto-ominaisuudet, jotka mahdollistavat merkittävät polttoainesäästöt ja erittäin pehmeät vaihteiden vaihdot.
  • Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta se tarjoaa erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet ja äärimmäiset paineet, mikä pidentää merkittävästi laitteiden käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisimmissä käyttötiloissa laajalla ympäristön lämpötilojen vaihteluvälillä. On parannettu öljykalvon kestävyys korkeissa paineissa ja lisääntynyt leikkauskestävyys
  • tarjoaa erinomaiset matalalämpötilaominaisuudet, jotka mahdollistavat helpon käynnistymisen, luotettavan voitelun sekä pehmeät, helpot ja tarkat vaihteenvaihdot kaikissa ympäristön lämpötiloissa (jopa -45 °C:een asti) ja kaikissa käyttöolosuhteissa
  • suojaa tehokkaasti lakkautumiselta ja synkronointirenkaan tukkeutumiselta.
  • estää tehokkaasti ilmavoitumista, vaahtoamista ja sillä on erinomaiset jäähdytysominaisuudet. Haihtumishäviö on vähäinen
  • sillä on parannettu lämpö-, termo-oksidatiivinen ja kemiallinen stabiilisuus sekä kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa termistä hajoamista vastaan koko elinkaarensa ajan. Tämä vähentää lietteen, lakan, noen ja muiden hiilikerrostumien muodostumista, pidentää merkittävästi öljyn tyhjennysvälejä ja varmistaa voimansiirron osien kestävyyden, mikä vähentää huoltokustannuksia.
  • erityisten inhibiittorien lisäämisen ansiosta suojaa tehokkaasti rauta- ja ei-rautaseoksista valmistettuja metalliosia korroosiolta sekä käytön aikana että pysähdyksissä.
  • varmistaa erinomaisen yhteensopivuuden tiivistemateriaalien kanssa, estää turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, vähentää varaosien kustannuksia ja ehkäisee vuotoja.
  • vähentää melua