check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982095

Mannol 8202 DCT FLUID vaihteistoöljy 10L - MN8202-1

12,36 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8202 DCT FLUID -vaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8202-1

Synteettinen erikoisvaihdeöljy (sisältää PAO:ta) DCT - Double Clutch Transmission/DSG - Direct Shift Gearbox tai "robotit". Ei suositella vaihteistoille, joissa on "kuiva" kytkin. Varmistaa vaihteiston häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän käyttöiän ja polttoainetalouden. Suositellaan henkilöautojen vaihteistoille ja ZF VW/AUDI, BMW, FORD, PEUGEOT/CITROEN, VOLVO, CHRYSLER, DODGE, MITSUBISHI, sekä hyötyajoneuvojen vaihteistoille, jotka vaativat erikoisöljyä ilmoitetuilla parametreilla. Väri: kellanruskea. Noudata valmistajan suosituksia käyttöohjeissa!

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen, korkealaatuinen, alhaisen viskositeetin PAO-pohja yhdistettynä monitoimiseen lisäainepakettiin säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C ja sen alle) talvella ja varmistaa vakaan öljykalvon äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa kesällä.
  • teknologisesti edistyksellinen lisäaineyhdistelmä takaa hammaspyöräkytkimien hyvät kitkanesto-ominaisuudet ja kitkaelementtien erinomaiset kitkaominaisuudet, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat ja pehmeät vaihteenvaihdot sekä kaikkien voimansiirron osien (kitkakytkimet, hydrauliset servot, synkronisaattorit, hammaspyöräparit) pidemmän käyttöiän.
  • parantaa lämpö- ja hapettumisvakautta ja kestää erinomaisesti korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista, mikä mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit ja alhaisemmat laitteiston huoltokustannukset.
  • suojaa rauta- ja ei-rautaseoksista valmistettuja metalliosia korroosiolta sekä käytön aikana että sen ulkopuolella.
  • estää tehokkaasti ilman muodostumisen ja vaahtoamisen
  • varmistaa erinomaisen yhteensopivuuden tiivistemateriaalien kanssa, estää niiden turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuotoja.
  • vähentää melua