check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982106

Mannol 8205 Dexron II Automaattivaihteistoöljy 10L - MN8205-1

6,91 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8205 Dexron II Automaattivaihteistoöljy Mannol 8205 Dexron II Automaattivaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8205-1

Yleiskäyttöinen, ympärivuotinen mineraalipohjainen vaihteistoöljy (ATF) automaattivaihteistoihin, hydraulisiin ohjaustehostinjärjestelmiin, ohjaamon kallistusmekanismeihin, autojen hydraulisiin kytkimiin ja muihin hydraulisiin laitteisiin, mukaan lukien kuorma-autojen ja maastoajoneuvojen vaativissa olosuhteissa toimivat laitteet. Se varmistaa automaattivaihteistojen häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetalouden. Kehitetty GM-konsernin vaatimusten perusteella.
Väri: punainen.
Noudata valmistajan käyttöohjeessa annettuja ohjeita!

Yleinen kuvaus
  • Korkealaatuinen, matalaviskoosinen perusyhdiste, johon on yhdistetty monitoiminen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C) ja varmistaa öljykalvon vakauden äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa kesällä.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä antaa hyvät kitkanesto-ominaisuudet vaihteiston kytkimille ja tarvittavat kitkaominaisuudet kitkaelementeille, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat ja pehmeät vaihteenvaihdot sekä kaikkien vaihteiston osien pidemmän käyttöiän.
  • on parannettu lämpöhapettumisvakaus ja lämmönkestävyys korkeissa lämpötiloissa, mikä vähentää saostumien muodostumista, pidentää öljyn tyhjennysväliä ja vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • suojaa sekä rautaseoksista että väriseoksista valmistettuja metalliosia korroosiolta sekä käytön aikana että ilman sitä.
  • ehkäisee tehokkaasti ilman muodostumista ja vaahtoamista
  • varmistaa yhteensopivuuden tiivistysmateriaalien kanssa, estää niiden turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuotoja
  • vähentää melua. Suositellaan henkilö- ja pakettiautojen automaattivaihteistoihin, jotka vaativat ATF-tyyppistä Dexron-IID-laatuöljyä, sekoitettuna samankaltaisten merkkien kanssa.