check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982112

Mannol 8206 Dexron III Automatic Plus -vaihteistoöljy 10L 10L - MN8206-1

7,63 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8206 Dexron III Automatic Plus -vaihteistoöljy (automaattinen)

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8206-1

Yleiskäyttöinen, synteettipohjainen monivuotinen vaihteistoöljy (ATF) automaattivaihteistoihin, hydraulisiin muuntimiin, hydraulisiin ohjaustehostinjärjestelmiin, autojen hydraulisiin kytkimiin ja muihin hydraulisiin laitteisiin, mukaan lukien kuorma-autojen ja maastoajoneuvojen vaativissa olosuhteissa toimivat laitteet. Se varmistaa automaattivaihteistojen häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetalouden. Se on kehitetty GM- ja Ford-konsernien vaatimusten perusteella.
Suositellaan henkilö- ja pakettiautojen automaattivaihteistoihin, jotka vaativat ATF-tyypin Dexron-III H/G/F tai Dexron-II E tai FORD MERCON V -laatuisia öljyjä. Suunniteltu useimpiin General Motorsin, Ford Companyn ja muiden merkkien automaattivaihteistoihin, jotka on valmistettu ennen vuotta 2006.

Yleinen kuvaus
  • ensiluokkainen matalaviskoosinen synteettinen perusaine, jonka viskositeetti-indeksi on jatkuvasti korkea ja johon on yhdistetty monikäyttöinen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C) ja varmistaa vakaan öljykalvon kesällä äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä antaa hyvät kitkanesto-ominaisuudet hammaspyöräkytkimille ja tarvittavat kitkaominaisuudet kitkakomponenteille, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat ja pehmeät vaihteenvaihdot sekä kaikkien voimansiirron komponenttien pidemmän käyttöiän. Varmistaa kytkimen koordinoidun ja tasaisen toiminnan. Ehkäisee hankausta
  • On parannettu lämpö-oksidatiivinen ja kemiallinen stabiilisuus ja kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan koko käyttöiän ajan. Vähentää lakkautumista, lietettä, nokea ja muita saostumia, pidentää öljyn tyhjennysväliä ja varmistaa vaihteiston osien kestävyyden, mikä vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • suojaa rauta- ja ei-rautaseoksista valmistettuja metalliosia (erityisesti jäähdyttimiä) korroosiolta sekä käytön aikana että ilman sitä.
  • ehkäisee tehokkaasti ilman muodostumista ja vaahtoamista
  • varmistaa yhteensopivuuden kaikkien tiivistysmateriaalien kanssa tiivisteen turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen estämiseksi, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuotoja. Suojaa tehokkaasti fluoroelastomeeritiivisteitä raskaissa laitteissa
  • vähentää melua