check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982122

Mannol 8207 Dexron VI -vaihteistoöljy 10L - MN8207-60

464,70 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8207 Dexron VI -vaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8207-60

Yleiskäyttöinen synteettinen monivuotinen vaihteistoöljy (ATF) automaattivaihteistoihin, hydraulisiin muuntimiin, hydraulisiin ohjaustehostimiin, henkilöautojen hydraulisiin kytkimiin ja muihin hydraulisiin laitteisiin, myös kuorma-autojen ja maastoajoneuvojen vaativissa olosuhteissa toimiviin laitteisiin. Se varmistaa automaattivaihteistojen häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetalouden. Se on kehitetty GM- ja Ford-konsernien vaatimusten perusteella.
Suositellaan henkilöautojen automaattivaihteistoihin, jotka vaativat ATF-tyypin Dexron-VI tai Dexron-III H/G/F tai Dexron-III E tai FORD MERCON LV -laatuöljyä. Suositellaan käytettäväksi uusissa GM:n, BMW:n, Land Roverin ja Jaguarin kuusivaihteisissa automaattivaihteistoissa sekä Aisinin kahdeksan- ja kymmenvaihteisissa automaattivaihteistoissa.
Punainen väri.
Noudata valmistajan käyttöohjeen ohjeita!

Yleinen kuvaus
  • ensiluokkainen matalaviskoosinen synteettinen perusaine, jonka viskositeetti-indeksi on jatkuvasti korkea ja johon on yhdistetty monikäyttöinen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C ja sen alle) ja varmistaa vakaan öljykalvon kesällä äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä tarjoaa erinomaiset kitkanesto-ominaisuudet hammaspyöräkytkimille ja erinomaiset kitkaelementtien kitkaominaisuudet, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat, tarkat ja pehmeät vaihteenvaihdot kaikissa ajo-olosuhteissa sekä pidemmän käyttöiän itse automaattivaihteistolle ja kaikille vaihteiston osille. Varmistaa kytkimen koordinoidun ja tasaisen toiminnan. Estää hankauksen
  • Erinomainen lämpö-, hapettumis- ja kemiallinen stabiilisuus sekä kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan koko käyttöiän ajan. Vähentää lakkautumista, lietettä, nokea ja muita saostumia, pidentää öljyn tyhjennysvälejä ja varmistaa vaihteiston osien kestävyyden, mikä vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • Suojaa tehokkaasti rauta- ja ei-rautaseoksista valmistettuja metalliosia (erityisesti jäähdyttimiä) korroosiolta sekä käytön aikana että sen ulkopuolella. Sopii erinomaisesti yhteen kitkakytkinmateriaalien kanssa;
  • ehkäisee tehokkaasti likaantumista ja vaahtoamista
  • Tarjoaa erinomaisen yhteensopivuuden kaikkien tiivistemateriaalien kanssa, estää tiivisteen turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, vähentää varaosien kustannuksia ja estää vuodot. Suojaa tehokkaasti fluoroelastomeeritiivisteitä raskaissa laitteissa.
  • Vähentää melua