check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982127

Mannol 8211 ATF Vaihteistoöljy AG52 Automatic Special 10L - MN8211-20

115,78 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8211 ATF AG52 Automaattinen erikoisvaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8211-20

Erityinen synteettinen ympärivuotinen vaihteistoöljy (ATF) ZF-konsernin nykyaikaisille 4-5-vaihteisille automaattivaihteistoille. Ei sovellu 6-vaihteisille automaattivaihteistoille. Varmistaa häiriöttömän automaattivaihteiston toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetaloudellisuuden myös suurimmalla kuormituksella. Se on kehitetty ottaen huomioon VW-ryhmän G 052 162 erityisvaatimukset.
Suositellaan käytettäväksi kaikissa nykyaikaisissa Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Skoda-autojen automaattivaihteistoissa (manuaalitila, sekventiaalitila, elektroninen ohjaus - myös hydrokineettisellä kytkimen lukituksella), joissa vaaditaan VW TL 521 62:n vaatimusten täyttymistä.
Keltainen väri.

Yleinen kuvaus
  • korkealaatuinen synteettinen matalaviskositeettinen perusaine, jolla on korkea viskositeetti-indeksi ja johon on yhdistetty monitoiminen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C) ja takaa vakaan öljykalvon suurimmilla kuormituksilla ja korkeissa lämpötiloissa kesällä.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä tarjoaa hyvät kitkanesto-ominaisuudet hammaspyöräkytkimille ja erinomaiset kitkaominaisuudet kitkakomponenteille, mikä johtaa merkittävään polttoainetalouteen, jatkuviin ja sujuviin vaihteidenvaihtoihin ja kaikkien voimansiirron komponenttien pidempään käyttöikään. Varmistaa kytkimen koordinoidun ja tasaisen toiminnan. Ehkäisee hankausta
  • Erittäin hyvä lämpö-oksidatiivinen ja kemiallinen stabiilisuus ja kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan koko käyttöiän ajan. Vähentää lakkautumista, lietteen, noen ja muiden saostumien muodostumista, pidentää öljyn tyhjennysvälejä ja varmistaa vaihteiston osien kestävyyden, mikä vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • suojaa metalliosia korroosiolta rautaseoksista ja ei-rautaseoksista sekä käytön aikana että sen ulkopuolella erityisten inhibiittorien lisäämisen ansiosta.
  • kestää ilmavuutta ja vaahtoamista sekä kavitaatiota, ja sillä on erinomaiset jäähdytysominaisuudet.
  • varmistaa yhteensopivuuden kaikkien tiivistemateriaalien kanssa, estää turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja ehkäisee vuotoja.
  • vähentää melua