check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982131

Mannol 8212 ATF Vaihteistoöljy AG55 10L - MN8212-1ME

11,04 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8212 ATF vaihteistoöljy AG55

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8212-1ME

Erityinen synteettinen ympärivuotinen vaihteistoöljy (ATF) ZF-konsernin uuden sukupolven 6-vaihteisille automaattivaihteistoille. Varmistaa automaattivaihteiston häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetaloudellisuuden myös äärimmäisissä kuormituksissa. Se on kehitetty ottaen huomioon VW-konsernin G 055 005:n erityisvaatimukset.
Suositellaan Volkswagenin, Audin, Seatin ja Skodan henkilö- ja pakettiautojen uuden sukupolven 6-vaihteisiin ZF-konsernin vaihdelaatikoihin, joissa vaaditaan VW G 055 005 -vaatimusten ja edellä mainittujen eurooppalaisten valmistajien eritelmien noudattamista.
Väri: kellanruskea.
Noudata valmistajan käyttöohjeessa annettuja ohjeita!

Yleinen kuvaus
  • ensiluokkainen matalaviskoosinen synteettinen perusaine, jonka viskositeetti-indeksi on jatkuvasti korkea ja johon on yhdistetty monikäyttöinen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C) ja varmistaa vakaan öljykalvon kesällä äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä tarjoaa hyvät kitkanesto-ominaisuudet hammaspyöräkytkimille ja erinomaiset kitkaominaisuudet kitkaelementeille, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat ja pehmeät vaihteenvaihdot sekä kaikkien vaihteiston osien pidemmän käyttöiän. Varmistaa kytkimen koordinoidun ja tasaisen toiminnan. Estää hankauksen
  • Parannettu lämpö-, hapettumis- ja kemiallinen stabiilisuus sekä kestävyys korkeissa lämpötiloissa tapahtuvaa lämpöhajoamista vastaan koko käyttöiän ajan. Vähentää lakkautumista, lietteen, noen ja muiden saostumien muodostumista, pidentää öljynvaihtojen välistä aikaa ja varmistaa voimansiirron komponenttien kestävyyden, mikä vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • erityisten inhibiittoreiden lisäämisen ansiosta suojaa tehokkaasti metalliosia rauta- ja ei-rautaseosten korroosiolta sekä käytön aikana että sen ulkopuolella
  • Estää tehokkaasti ilman muodostumista, vaahtoamista ja kavitaatiota, sillä on erinomaiset jäähdytysominaisuudet; haihtumishäviö on vähäinen.
  • varmistaa yhteensopivuuden kaikkien tiivistemateriaalien kanssa, estää turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja ehkäisee vuotoja
  • vähentää melua