check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982068

Mannol 8216 ATF CVT-vaihteistoöljy 10L - MN8216-10

75,54 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol 8216 ATF CVT-vaihteistoöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8216-10

Erityinen matalaviskositeettinen synteettinen vaihteistoöljy (ATF) MB-ajoneuvojen automaattivaihteistoille. Varmistaa automaattivaihteiston häiriöttömän toiminnan, takaa minimaalisen kulumisen, pitkän vaihteiston käyttöiän ja polttoainetalouden. Kehitetty Daimler AG:n vaatimusten mukaisesti. Suositellaan MB- ja SSANGYONG-ajoneuvojen automaattivaihteistoihin, joihin autonvalmistaja suosittelee ATF MB 236.15.:n käyttöä, mukaan lukien viimeisimmän sukupolven automaattivaihteisto MB 7G-Tronic ECO STOP-START-toiminnolla. Sininen väri.

Yleinen kuvaus
  • ensiluokkainen matalaviskoosinen synteettinen perusaine, jonka viskositeetti-indeksi on jatkuvasti korkea ja johon on yhdistetty monikäyttöinen lisäainepaketti, säilyttää kaikki ominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella: se tarjoaa hyvät voiteluominaisuudet talvella alhaisissa lämpötiloissa (-45 °C) ja varmistaa vakaan öljykalvon kesällä äärimmäisissä kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa.
  • huipputekninen lisäaineyhdistelmä antaa hyvät kitkanesto-ominaisuudet hammaspyöräkytkimille ja tarvittavat kitkaominaisuudet kitkaelementeille, mikä takaa merkittävän polttoainetalouden, jatkuvat ja pehmeät vaihteenvaihdot sekä kaikkien voimansiirron komponenttien pidemmän käyttöiän. Varmistaa kytkimen koordinoidun ja tasaisen toiminnan
  • Parannettu lämpö-, hapettumis- ja kemiallinen stabiilisuus sekä lämmönkestävyys korkeissa lämpötiloissa koko käyttöiän ajan. Vähentää lakkautumista, liettymistä, nokea ja muita kertymiä, pidentää öljyn tyhjennysvälejä ja varmistaa vaihteiston komponenttien käyttöiän, mikä vähentää laitteiden huoltokustannuksia.
  • suojaa rauta- ja ei-rautaseoksista valmistettuja metalliosia korroosiolta sekä käytön aikana että ilman sitä.
  • ehkäisee tehokkaasti ilman muodostumista ja vaahtoamista
  • varmistaa yhteensopivuuden kaikkien tiivistemateriaalien kanssa, estää turpoamisen, kovettumisen ja kutistumisen, mikä vähentää varaosien kustannuksia ja ehkäisee vuotoja.
  • vähentää melua