check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982342

Mannol GEAR OIL ISO 220 10L hydrauliikkaöljy - MN2801-20

93,72 € arvonlisävero mukaan luettuna

Kapasiteetti:

Mannol GEAR OIL ISO 220 hydrauliikkaöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN2801-20

Teollinen mineraalivaihteistoöljy käytettäväksi nykyaikaisten maahantuotujen ja kotimaisten laitteiden vaihteistoissa, jotka vaativat korkealaatuisia öljyjä, joilla on parannetut kulumista ja juuttumista estävät ЕР (Extreme Pressure) ominaisuudet.
Suositellaan teollisuuden onttoihin hammaspyöriin (alennusvaihteisiin), jotka voidellaan kierto- tai suihkuvoitelulla (öljysumu), erityisesti suurissa kuormituksissa ja korkeissa lämpötiloissa, tärinässä, suurilla nopeuksilla ja liukukitkalla. Sitä voidaan käyttää erilaisten mekanismien ja erillisten osien voiteluun, jotka toimivat suurissa kuormituksissa: kaikenlaiset hammaspyörät (mukaan lukien mato- ja ruuvipyörät), kytkimet ja kaikenlaiset laakerit: rulla- ja kitkalaakerit jne., kun vaadittu käyttöominaisuustaso on DIN 51517 osa 3 CLP ja viskositeetti on ISO VG 220.

Yleinen kuvaus
  • on erinomaiset kulumista ja hankausta estävät ominaisuudet nykyaikaisen kulumista ja kitkaa estävän lisäainepaketin ansiosta. Tämä vähentää hankautumisen, pistesyöpymisen, kitkakorroosion ja rikkikorroosion todennäköisyyttä ja vähentää samalla energiankulutusta. Vähentää sisäänajoaikaa
  • öljyllä on erinomaiset hapettumisenesto-, vaahdonesto- ja emulsiosuojausominaisuudet, jotka mahdollistavat pidemmät öljyn tyhjennysvälit ja pidemmän käyttöiän myös mahdollisessa veden saastumisessa. Vähentää korjaus- ja huoltokustannuksia
  • lievittää tehokkaasti kaikentyyppistä korroosiota rauta- ja ei-rautaseoksissa ja on täydellisesti yhteensopiva kaikentyyppisten tiivisteiden ja vuorausten kanssa.
  • hyvien matalalämpötilaominaisuuksiensa ansiosta se säilyttää toimintakykynsä alhaisissa ympäristön lämpötiloissa (jopa 28 °С).
  • Monipuolisuutensa ansiosta se mahdollistaa yrityksen käyttämien alennusvaihteistoöljyjen valikoiman standardoinnin.
  • parantaa pinnan kuntoa, vaikka se olisi vaurioitunut, sillä on mikrosmoothing-vaikutus.