check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982320

Mannol HV 22 hydrauliöljy, ISO 22; viskositeetti-indeksi 245; jähmepiste <-50 208L - MN2204-DR

921,40 € arvonlisävero mukaan luettuna

Kapasiteetti:

Mannol HV 22 hydrauliöljy, ISO 22; viskositeetti-indeksi 245; jähmepiste <-50.

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN2204-DR

Korkean viskositeetti-indeksin omaavat monilaatuiset mineraali-parafiiniset hydrauliöljyt, jotka on suunniteltu korkeissa ja erittäin korkeissa käyttölämpötiloissa toimiviin liikkuviin tai kiinteisiin hydrauliikkalaitteisiin. Se on kehitetty ottaen huomioon erittäin suurissa kuormituksissa, paineissa, lämpötiloissa ja/tai nopeuksissa ja erityisesti voimakkaasti vaihtelevissa lämpötiloissa toimivien teollisuuden hydraulijärjestelmien vaatimukset.

Yleinen kuvaus
  • sisältää kulumista, hapettumista, korroosiota ja vaahtoamista estäviä lisäaineita sekä viskositeettimodifiointiainetta.
  • sen viskositeetti on optimaalinen laajalla käyttölämpötila-alueella, jolloin se varmistaa, että hydrauliset laitteet toimivat mahdollisimman tehokkaasti pitkän ajanjakson ajan.
  • sillä on erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet, jotka minimoivat hydraulipumppuihin, hydrauliikan jakelulaitteisiin ja hydrosylintereihin liittyvien osien kulumisen, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja vähentää varaosakustannuksia.
  • huipputason pesuaine-lisäaineet varmistavat hydrauliikan komponenttien ihanteellisen puhtauden ja suojaavat samalla tarkkuushöyryjä kulumiselta, pidentävät laitteiden käyttöikää ja lisäävät tehokkuutta.
  • ylivoimainen lämpö- ja hapettumisstabiliteetti sekä mekaanisten ja kemiallisten vaikutusten, myös hapettumisen, kestävyys rajoittavat kaikenlaisten saostumien ja syövyttävien aineiden muodostumista, mikä lisää osajärjestelmien (venttiilit, hydrauliikan jakelulaitteet jne.) toimintavarmuutta, ja samalla ne erottuvat erinomaisella suodatuskyvyllään.
  • erinomaisten korroosionesto-ominaisuuksiensa ansiosta se suojaa kaikkien käytettyjen metallien ja seosten pintoja happojen, hapettumistuotteiden ja veden syövyttäviltä vaikutuksilta, mikä vähentää huomattavasti huolto- ja korjauskustannuksia.
  • sillä on erinomaiset demulgointiominaisuudet, alhainen jäätymispiste, hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja pitkä käyttöikä.
  • vaahtoamisen ja ilmavuuden kestävyys parantaa hydraulipumppujen suorituskykyä.
  • neutraali kaikille tiivistemateriaaleille ja maaleille, jotka ovat yhteensopivia mineraaliöljyjen kanssa. Ehkäisee vuotoja, mikä vähentää hankintakustannuksia