check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982326

Mannol HV 32 hydrauliöljy, ISO 32 Sinkkivapaa 20L - MN2208-20

85,51 € arvonlisävero mukaan luettuna

Kapasiteetti:

Mannol HV 32 hydrauliöljy, ISO 32 Sinkkivapaa

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN2208-20

Monilaatuiset mineraalihydrauliikkaöljyt, jotka on valmistettu erittäin puhdistettujen alkaliöljyjen pohjalta, joilla on korkea viskositeetti-indeksi ja sinkitön (vähän tuhkaa sisältävä) lisäainepaketti, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin nykyaikaisten korkean kuormituksen ja lämpökuormituksen alaisena toimivien tarkkuushydrauliikkajärjestelmien, mukaan luettuina teollisuus- ja liikkuvien laitteiden servomekanismeilla ja servoventtiileillä varustetut järjestelmät, erityisiin käyttövaatimuksiin, joihin valmistaja suosittelee "sinkittömien" hydrauliikkaöljyjen käyttöä. Niitä kehitettäessä on otettu huomioon vaatimukset, jotka koskevat teollisuushydrauliikkaa, liikkuvia ja kiinteitä laitteita, jotka toimivat suurissa ja erittäin suurissa kuormituksissa, paineissa, käyttölämpötiloissa ja/tai nopeuksissa ja erityisesti voimakkaasti vaihtelevissa lämpötiloissa ja suuressa määrin veden saastumisen tai saastumisen mahdollisuuden vuoksi.

Sinkittömillä hydrauliikkaöljyillä on samat ominaisuudet kuin tavallisilla öljyillä, mutta samalla niiden odotettu käyttöikä on pidempi ja ne estävät kokonaan paakkujen ja "irtokertymien" muodostumisen, jotka tukkivat suodattimet ja haittaavat servomoottorin komponenttien toimintaa kosteissa ympäristöissä ja korkeissa lämpötiloissa. Nämä "irtokertymät" muodostuvat sinkkiä sisältävien lisäaineiden ja veden vuorovaikutuksesta.

Yleinen kuvaus
  • sisältävät sinkittömiä kulumisenesto-, hapettumisenesto-, korroosionesto- ja vaahdonestolisäaineita sekä viskositeettimodifiointiainetta.
  • niillä on korkea hapettumiskestävyys ja korkein hydrolyyttinen stabiilisuus.
  • niiden viskositeetti on optimaalinen laajalla käyttölämpötila-alueella, jolloin ne varmistavat, että hydrauliset laitteet toimivat pitkällä aikavälillä maksimaalisella tehokkuudella.
  • niillä on hyvät kulumisenesto-ominaisuudet, jotka minimoivat hydraulipumppuihin, hydrauliikan jakelulaitteisiin ja -sylintereihin sekä servomoottoreihin liittyvien osien kulumisen, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja vähentää varaosakustannuksia.
  • nykyaikaiset pesuaine-/hajotusaine-lisäaineet varmistavat hydrauliikkakomponenttien täydellisen puhtauden, mikä edelleen suojaa tarkkuushöyryjä kulumiselta, pidentää laitteiden käyttöikää ja lisää laitteiden tehokkuutta.
  • korkein lämpö- ja hapettumisstabiliteetti, mekaanisten ja kemiallisten vaikutusten kestävyys - rajoittavat kaikenlaisten saostumien ja aggressiivisten aineiden muodostumista, mikä lisää järjestelmän komponenttien (venttiilit, hydrauliikan jakelijat jne.) toimintavarmuutta, ja samalla ne erottuvat erinomaisesta suodatettavuudesta.
  • erinomaisen korroosionesto-ominaisuutensa ansiosta suojaa kaikkien käytettyjen metallien ja seosten pintoja happojen, hapettumistuotteiden ja veden aggressiiviselta vaikutukselta, mikä vähentää huomattavasti huolto- ja korjauskustannuksia.
  • erinomaiset deemulgaatio-ominaisuudet, alhainen jähmepiste, hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa.
  • vaahtoamisen ja ilmavuuden kestävyys parantaa hydraulipumppujen suorituskykyä.
  • neutraali kaikille tiivistemateriaaleille ja maaleille, jotka ovat yhteensopivia mineraaliöljyjen kanssa. ehkäisee vuotoja, mikä vähentää hankintakustannuksia
  • sillä on pidennetty käyttöikä (huoltoväli yli 5000 tuntia)