check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982334

Mannol HV 46, ISO 46 Sinkitön hydrauliikkaöljy 10L - MN2206-20

89,78 € arvonlisävero mukaan luettuna

Kapasiteetti:

Mannol HV 46 hydrauliöljy, ISO 46 Sinkkivapaa

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN2206-20

Monilaatuiset mineraaliöljyt, jotka on valmistettu erittäin puhdistettujen alkaliöljyjen pohjalta, joilla on korkea viskositeetti-indeksi ja joihin on lisätty sinkittömiä (vähätuhkaisia) lisäaineita, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin nykyaikaisten, suurikuormitteisten ja lämpökuormitettujen tarkkuushydrauliikkajärjestelmien, mukaan luettuina teollisuus- ja liikkuvien laitteiden servomekanismeilla ja servoventtiileillä varustetut järjestelmät, erityisiin käyttövaatimuksiin, joissa valmistaja suosittelee "sinkittömien" hydrauliikkaöljyjen käyttöä. Öljyt on kehitetty ottaen huomioon vaatimukset, jotka koskevat teollisuushydrauliikkaa, liikkuvia ja kiinteitä laitteita, jotka toimivat suurissa ja erittäin suurissa kuormituksissa, paineissa, käyttölämpötiloissa ja/tai nopeuksissa ja erityisesti voimakkaasti vaihtelevissa lämpötilaolosuhteissa sekä suuressa määrin veden kontaminaatiomahdollisuuden tai saastumisen vuoksi.

Sinkittömillä hydrauliikkaöljyillä on samat ominaisuudet kuin tavallisilla öljyillä, mutta samalla niiden odotettu käyttöikä on pidempi ja ne estävät kokonaan paakkujen ja "irtokertymien" muodostumisen, jotka tukkivat suodattimet ja haittaavat servomoottorin komponenttien toimintaa kosteissa ympäristöissä ja korkeissa lämpötiloissa. Nämä "irtokertymät" muodostuvat sinkkiä sisältävien lisäaineiden ja veden vuorovaikutuksesta.

Yleinen kuvaus
  • sisältävät sinkittömiä kulumisenesto-, hapettumisenesto-, korroosionesto- ja vaahdonestolisäaineita sekä viskositeettimodifiointiainetta.
  • niillä on korkea hapettumiskestävyys ja korkein hydrolyyttinen stabiilisuus.
  • niiden viskositeetti on optimaalinen laajalla käyttölämpötila-alueella, jotta hydrauliset laitteet toimisivat mahdollisimman tehokkaasti pitkän aikaa.
  • sillä on hyvät kulumisenesto-ominaisuudet, jotka minimoivat hydraulipumppujen, jakolaitteiden ja sylintereiden sekä servoasemien vastakkaisten osien kulumisen, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja vähentää varaosien kustannuksia.
  • nykyaikaiset pesu- ja dispergointiaine-lisäaineet varmistavat hydraulijärjestelmän osien täydellisen puhtauden, mikä lisäksi suojaa tarkkuuspareja kulumiselta, pidentää laitteiden käyttöikää ja lisää niiden tehokkuutta.
  • korkein lämpö- ja hapettumisstabiliteetti, mekaanisten ja kemiallisten vaikutusten kestävyys - rajoittaa kaikenlaisten saostumien ja aggressiivisten aineiden muodostumista, mikä lisää järjestelmän osien (venttiilit, hydrauliikan jakelulaitteet jne.) toimintavarmuutta, samalla kun ne erottuvat erinomaisesta suodatettavuudesta.
  • erinomaisen korroosionesto-ominaisuutensa ansiosta suojaa kaikkien käytettyjen metallien ja seosten pintoja happojen, hapettumistuotteiden ja veden aggressiiviselta vaikutukselta, mikä vähentää huomattavasti huolto- ja korjauskustannuksia.
  • erinomaiset deemulgaatio-ominaisuudet, alhainen jähmepiste, hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa.
  • vaahtoamisen ja ilmavuuden kestävyys parantaa hydraulipumppujen suorituskykyä.
  • neutraali kaikille tiivistemateriaaleille ja maaleille, jotka ovat yhteensopivia mineraaliöljyjen kanssa. ehkäisee vuotoja, mikä vähentää hankintakustannuksia
  • sillä on pidennetty käyttöikä (huoltoväli yli 5000 tuntia)