check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 99097

Mannol jarrujen puhdistusaine 600ml - 9672

4,63 € arvonlisävero mukaan luettuna

15 päivää ilmaista paluuta

Mannolin jarrupuhdistusaine

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
9672

Brake Cleaner universaali erittäin tehokas rasvanpoistoaine metallipinnoille. Sitä käytetään ensisijaisesti ajoneuvojen ja arkipäivän pintojen puhdistukseen, jotka on tarkoitettu jatkokäsittelyyn (liimaaminen, maalaaminen, lakkaaminen, tiivistäminen jne.) ; Käyttö: voidaan käyttää huuhtelemalla, kastamalla, ruiskuttamalla ja kaatamalla. Suuret osat ja komponentit on parasta ruiskuttaa tai kastella leveillä harjoilla, rätteillä tai vastaavilla. Yleensä riittää, että rasvanpoistoaine ruiskutetaan likaantuneille pinnoille ja annetaan sen valua pois. Kun liuotin on haihtunut, pinnat on puhdistettu ja rasvattu. Jos likaantuminen on voimakasta, pyyhi pinta. Varoitus: Tämä tuote on helposti syttyvää! Tuotetta ei saa huuhdella viemäriin! Ryhdy toimenpiteisiin staattista sähköä vastaan! Käytä sopivia käsineitä ja suojavaatetusta työskennellessäsi!

Yleinen kuvaus
  • sisältää asetonia, joka on aggressiivinen maalipinnoille, joillekin muoveille ja kumille. Sen vaikutus tiettyyn materiaaliin tai pinnoitteeseen on tarkistettava ennen käyttöä. Jos negatiivisia vaikutuksia havaitaan, kyseiset pinnat on suojattava kemiallisten vaurioiden välttämiseksi.
  • poistaa rasva- ja öljysaasteet, silikonit, tietyntyyppiset lakat, kemialliset jäämät, lian, pölyn, plakin ja muut epäpuhtaudet, jotka heikentävät käsitellyn pinnan tarttuvuutta levitettäviin materiaaleihin (lakat, maalit, liimat, tiivisteet jne.).
  • kuivuu nopeasti, ei jätä jälkiä; suositellaan jarrulevyjen ja jarrupalojen puhdistukseen, pidentää niiden käyttöikää säännöllisellä käytöllä.