check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 634175

Mannol Pro Cool jäähdytysneste moottoripyörille 5l - 4414-5

13,65 € arvonlisävero mukaan luettuna

Mannol Pro Cool jäähdytysneste moottoripyörille

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
4414-5

Hybridi (HOAT - Hybrid Organic Acid Technology), korkean teknologian käyttövalmis ratkaisu kaksipyöräisille ajoneuvoille (ei vaadi laimentamista ja suojaa jäähdytysjärjestelmää aina -40 °C:een asti), jolla on erinomaiset suorituskykyominaisuudet ja joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön kaikissa nykyaikaisissa jäähdytysjärjestelmissä, joissa suositellaan monoetyleeniglykolipohjaista jäätymisenestoainetta. Tarjoaa luotettavan suojan kaikille kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen jäähdytysjärjestelmille. Väri: keltainen. Kehitetty erityisesti käytettäväksi moottoripyörissä, skoottereissa, mönkijöissä, ATV:ssä (maastoajoneuvoissa) ja muissa kaksipyöräisissä ajoneuvoissa. Käyttöikä: vähintään 3 vuotta ajoneuvon valmistajan suositusten mukaan. Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi älä laimenna liuosta! Älä anna moottorin ylikuumentua yli 135 °C / 275°F:n lämpötiloissa (+1,5 baarin paineessa). Noudata valmistajan suosituksia käyttöohjeissa! Sisältää kitkerää lisäainetta nielemisen estämiseksi!

Yleinen kuvaus
  • suojaa metalleja ja metalliseoksia (messinkiä, kuparia, puhdistettua terästä, valurautaa, alumiinia ja sen seoksia) entistä paremmin ja vakaammin kaikentyyppistä korroosiota vastaan ja ehkäisee nykyaikaisten moottoreiden alumiinipintojen korkean lämpötilan korroosiota koko liuoksen käyttöiän ajan.
  • Epäorgaanisten lisäaineiden paketti suojaa pintaa välittömästi, kun taas orgaaninen osa alkaa vaikuttaa vasta, kun korroosiolähteitä ilmaantuu, jolloin saavutetaan maksimaalinen suoja käytön alusta alkaen ja pidennetään moottorin käyttöikää.
  • on hyvä lämmönkestävyys. Suojaa saostumien muodostumiselta
  • sillä on erinomainen lämmönjohtavuus sekä vaahtoamisen ja kavitaation kestävyys, joka on vakaa koko liuoksen käyttöiän ajan
  • neutraali patruunoille ja letkuille, yhteensopiva kaikentyyppisten jäähdytysjärjestelmän kumi- ja muoviosien kanssa
  • kestää erinomaisesti kovaa vettä ja kuluttaa erittäin vähän korroosionestoainetta
  • tehokas lisäainepaketti takaa jäätymisenestoaineen suorituskykyominaisuuksien poikkeuksellisen vakaan säilymisen nesteen koko käyttöiän ajan.
  • on neste, jossa on korotettu boraatti- ja silikaattipitoisuus. ei sisällä nitraatteja, fosfaatteja eikä amiineja (NAP free -teknologia).