check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982221

Moottoriöljy 2T Mannol 7204 2-TAKT PLUS 0,1L - MN7204-20

98,92 € arvonlisävero mukaan luettuna

2T Mannol 7204 2-TAKT PLUS -moottoriöljy 2T Mannol 7204 2-TAKT PLUS -moottoriöljy

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7204-20

Monikäyttöinen, korkealaatuinen synteettinen moottoriöljy nykyaikaisiin raskaisiin ja nopeisiin ilma- ja nestejäähdytteisiin 2-tahtimoottoreihin. Soveltuu esisekoitettuun voiteluun ja automaattiseen sekoitukseen moottorin imusarjassa. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikentyyppisissä nykyaikaisissa 2-tahtimoottoreissa: moottoripyörissä, mopoissa, skoottereissa, rollaattoreissa ja muissa kaksipyöräisissä ajoneuvoissa, joissa on vaaditut API TC- ja JASO FD-öljytasot. Noudata moottorin valmistajien suosittelemaa polttoaineen ja öljyn seossuhdetta. Jos ei - suositeltu suhde on 1:50. Noudata valmistajan suosituksia moottorin ohjekirjassa! Seos on värjätty punaiseksi, jotta voit tarkistaa seoksen sisältämän öljyn määrän silmämääräisesti.

Yleinen kuvaus
  • moderni lisäainepaketti ja synteettinen pohja takaavat moottorin vakaan toiminnan kaikissa käyttöolosuhteissa, myös korkeissa lämpötiloissa ja kuormituksissa, estävät hiilikerrostumien, lakan ja noen muodostumisen palotilan seinämiin, männät, tulpat, venttiilit, pakosarja ja pakoputki estävät männänrenkaiden tarttumisen ja tiivistymisen ja pidentävät näin moottorin käyttöikää.
  • erityinen öljyn koostumus varmistaa täydellisen ja savuttoman palamisen ja estää ennenaikaisen syttymisen.
  • erityiset tuhkattomat pesuainelisäaineet pitävät moottorin osat puhtaina.
  • muodostaa välittömästi erittäin vakaan seoksen kaikenlaisten polttoaineiden kanssa, myös alhaisissa lämpötiloissa.
  • erinomaiset korroosio-, kulumis- ja kitkanesto-ominaisuudet, estää sylinterin seinämien kulumista ja naarmuuntumista jopa äärimmäisissä kuormituksissa.
  • soveltuu moottoriurheiluun