check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982227

Moottoriöljy 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL 10L 10L - MN7205-20

81,95 € arvonlisävero mukaan luettuna

Moottoriöljy 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7205-20

Monikäyttöinen, korkealaatuinen mineraalipohjainen moottoriöljy nykyaikaisiin korkeakuormitteisiin ja nopeisiin ilmajäähdytteisiin kaksitahtimoottoreihin. Soveltuu esisekoitettuun voiteluun ja automaattiseen sekoitukseen moottorin imusarjassa.
Se on suunniteltu kaikentyyppisiin kaksitahtimoottoreihin: moottoripyörät, mopot, skootterit, potkulautat ja muut kaksipyöräiset ajoneuvot, joissa on vaadittu API TC- ja JASO FB -öljy. Noudata moottorin valmistajien suosittelemaa polttoaineen ja öljyn seossuhdetta. Jos ei - suositeltu suhde on 1:50. Noudata valmistajan suosituksia moottorin ohjekirjassa! Se on värjätty vihreäksi, jotta voit silmämääräisesti tarkastaa seoksen sisältämän öljyn määrän.

Yleinen kuvaus
  • nykyaikainen lisäainepaketti ja synteettinen erittäin puhdistettu pohja takaavat moottorin vakaan toiminnan kaikissa käyttöolosuhteissa, myös korkeissa lämpötiloissa ja kuormituksissa, estävät hiilikerrostumien, lakan ja noen muodostumisen palotilan seinämiin, mäntiin, tulppiin, venttiileihin, pakosarjaan ja pakoputkeen estävät männänrenkaiden tarttumisen ja takertumisen ja pidentävät näin moottorin käyttöikää.
  • erityinen öljyn koostumus varmistaa savuttoman palamisen ja estää ennenaikaisen syttymisen.
  • erityiset pesuaineosat pitävät moottorin osat puhtaina
  • muodostaa välittömästi erittäin vakaan seoksen kaikenlaisten polttoaineiden kanssa, myös alhaisissa lämpötiloissa.
  • sillä on erinomaiset korroosio-, kulumis- ja kitkanesto-ominaisuudet, estää sylinterin seinämien kulumista ja naarmuuntumista jopa äärimmäisissä kuormituksissa.