check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982248

Moottoriöljy 2T Mannol 7208 OUTBOARD UNIVERSAL 10L - MN7208-60

253,84 € arvonlisävero mukaan luettuna

Moottoriöljy 2T Mannol 7208 OUTBOARD UNIVERSAL

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7208-60

Korkealaatuinen mineraalimoottoriöljy nykyaikaisiin 2-tahtibensiinikäyttöisiin vesijäähdytteisiin perämoottoreihin, joissa käytetään bensiinin ja öljyn seosta. Se on valmistettu erittäin puhdistetusta perusöljystä ja erityisestä tuhkattomasta lisäainepaketista.
Se on suunniteltu vesiskoottereiden ja vesiskootterien 2-tahtisille perämoottoreille sekä kaikille 2-tahtimoottoreille, joiden öljytaso on vaadittu API TC tai NMMA TC W2.Noudata moottorinvalmistajien suosittelemaa polttoaineen ja öljyn seossuhdetta. Jos tällaisia suosituksia ei ole - vakiosuhde on 1:50. Noudata valmistajan suosituksia moottorin ohjekirjassa! Se on värjätty vihreäksi, jotta voit tarkistaa seoksen öljyn määrän silmämääräisesti.

Yleinen kuvaus
  • tasapainoinen koostumus takaa vakaan toiminnan ja moottorin suojan vaikeimmissa käyttöolosuhteissa, mukaan lukien korkeat lämpötilat ja kuormitukset, vähentää hiilen ja lakan kertymistä mäntiin, tulppiin, venttiileihin ja suuttimiin, estää männänrenkaiden jumiutumista ja pidentää siten moottorin käyttöikää.
  • savuton palaminen
  • erityiset tuhkattomat pesuaineen komponentit ylläpitävät moottorin osien erinomaista puhtautta.
  • muodostaa välittömästi erittäin vakaan seoksen kaikenlaisten polttoaineiden kanssa.
  • erinomaiset korroosion-, kulumisen- ja kitkanesto-ominaisuudet.