check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982261

Moottoriöljy Mannol 7406 TRAKTOR Superoil 15W-40 10L 10L - MN7406-20

90,32 € arvonlisävero mukaan luettuna

Moottoriöljy Mannol 7406 TRAKTOR Superoil 15W-40 Moottoriöljy Mannol 7406 TRAKTOR Superoil 15W-40

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7406-20

Edullinen moniluokkainen mineraalimoottoriöljy nykyaikaisiin, raskaisiin, nopeakäyntisiin nelitahtidieselmoottoreihin, jotka toimivat turboturboahdetuissa ja turbottomissa traktoreissa vaikeissa olosuhteissa. Se on erityisesti suunniteltu suojaamaan maatalouskoneita ja saavuttamaan maksimaalinen tuotto käyttöolosuhteista riippumatta. Se on suunniteltu kaikentyyppisiin raskaisiin maatalous- ja muiden maastolaitteiden (rakennus- ja kaivoslaitteet) sekä eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien Euro I-, II- ja III -vaatimusten mukaisiin dieselmoottoreihin, joissa vaadittu suorituskyky on CD-luokkaa tai alhaisempi. Voidaan käyttää bensiinimoottoreissa, joiden vaadittu suoritustaso on API SG tai alhaisempi.

Yleinen kuvaus
  • Nykyaikaiset lisäaineet yhdistettynä ensiluokkaiseen mineraalipohjaan tarjoavat hyvät kitkaa ja kulumista ehkäisevät ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi laitteiden odotettua käyttöikää verrattuna vastaaviin öljyihin kaikissa, jopa äärimmäisissä käyttötiloissa, samalla kun varmistetaan polttoainetaloudellisuus.
  • toisin kuin analogiset öljyt, sillä on parannettu lämpöhapettumisstabiliteetti, joka yhdistettynä sen erinomaisiin puhdistus- ja dispergointiominaisuuksiin vähentää tehokkaasti hiili- ja lakkalaskeumien muodostumista, estää kaikenlaisen lietteen muodostumisen ja pitää moottorin osat puhtaina aina vaihtojen välillä.
  • Ainutlaatuinen koostumus antaa öljylle ikääntymisenkestävyyttä.
  • sillä on hyvät matalalämpötilaominaisuudet, mukaan lukien riittävän alhainen jäätymispiste, joka takaa öljyn hyvän pumppauslaadun ja kyvyn käynnistää moottorin osajärjestelmät matalissa lämpötiloissa, helpon "kylmäkäynnistyksen" ja vähäisemmän käynnistyskulumisen.
  • suojaa tehokkaasti moottorin osia kaikentyyppiseltä korroosiolta.
  • voidaan käyttää, kun käytetään polttoainetta, jonka rikkipitoisuus on suurempi.