check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982274

Moottoriöljy Mannol 7409 SAE 40 4L 4L - MN7409-4

22,96 € arvonlisävero mukaan luettuna

Moottoriöljy Mannol 7409 SAE 40

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN7409-4

Erittäin suorituskykyinen yhden vuodenajan mineraalimoottoriöljy raskaisiin turboahdettuihin ja ei-turboahdettuihin dieselmoottoreihin, jotka toimivat vaikeissa olosuhteissa yli -20 °C:n ympäristön lämpötilassa. Se on suunniteltu kuorma-autojen, rakennus-, kaivos- ja maatalouskoneiden, veneiden, vetureiden ja kiinteiden laitteiden raskaisiin polttomoottoreihin. Se soveltuu retroajoneuvoihin. Sitä voidaan käyttää hydrauliöljynä hydraulijärjestelmissä, myös mekaanisiin vaihteistoihin tai momentinmuuntimiin yhdistetyissä järjestelmissä, jos valmistaja edellyttää tietyn viskositeetin moottoriöljyn käyttöä näissä osajärjestelmissä.

Yleinen kuvaus
  • koska se ei sisällä sideaineita, se on vähemmän altis heikkenemiselle ja vanhenemiselle kuin ympärivuotiset öljyt ja sillä on pidempi odotettu käyttöikä, mikä yhdessä sen alhaisen haihtumiskyvyn kanssa, joka vähentää öljynkulutusta palamisen kautta, mahdollistaa sen käytön moottoreissa, joissa öljynvaihtoväli on pidempi.
  • korkealaatuinen mineraalipohja ja huolellisesti valitut lisäaineet tarjoavat hyvät kitkaa ja kulumista estävät ominaisuudet, jotka pidentävät merkittävästi laitteiden odotettua käyttöikää verrattuna öljyanalogeihin kaikissa, jopa äärimmäisissä käyttötiloissa.
  • toisin kuin analogeilla, sillä on parannettu termo-oksidatiivinen stabiilisuus luonnollisten antioksidanttien ansiosta, jotka yhdessä hyvien puhdistus- ja dispergointiominaisuuksien kanssa, jotka vähentävät hiili- ja lakkakerrostumien muodostumista, estävät kaikenlaisten kerrostumien muodostumisen ja pitävät moottorin osat puhtaina koko vaihtojen välisen ajan.
  • hyvät ominaisuudet alhaisissa lämpötiloissa
  • suojaa tehokkaasti moottorin osia kaikentyyppiseltä korroosiolta.
  • voidaan käyttää, kun käytetään polttoaineita, joiden rikkipitoisuus on korkea.