check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 491149

Naisten pitkälahkeiset housut Brubeck Active Wool musta L

- 20%

30,54 € arvonlisävero mukaan luettuna Normaali hinta  38,17 €

Alin hinta viimeisten 30 päivän aikana ennen alennusta: 38,17 €

Koko:

Naisten pitkälahkeiset housut Brubeck Active Wool Brubeck Active Wool

Tuottaja:

Merinot elävät olosuhteissa, joissa harvat eläimet selviytyvät yhtä hyvin kuin ne. Lämpötilan vaihteluväli on -30 °C:sta 40 °C:een plussan puolella. Ei ole helppoa elää olosuhteissa, joissa lämpötilaerot ovat näin suuret ympäri vuoden. Siksi luonto on varustanut ne villalla, joka suojaa niitä tältä. Yksittäiset kuidut ovat hyvin ohuita, ja niiden välissä on useita kanavia, jotka täyttyvät kehon lämmittämällä ilmalla. Tämä luo esteen, joka ei anna sinun palella tai ylikuumentua. Nykyaikaisen teknologian ansiosta Brubeck yhdistää merinovillan synteettisiin kuituihin, jotta saadaan aikaan toimiva ja monipuolinen tuote kaikkiin sääolosuhteisiin ja kaikkina vuodenaikoina.

Mitä merinovillan ja synteettisten mikrokuitujen yhdistelmästä tarkalleen ottaen syntyy?

Näiden yhdistelmien ansiosta syntyy kaksikerroksinen neulos, jonka rakenne on saumaton. Toiminnalliset alusvaatteet on suunniteltu suojaamaan meitä kylmältä ja siirtämään hikeä pois neuloksesta. Villan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta merinolegginsit eivät ime epämiellyttäviä hajuja, ne ovat antibakteerisia ja allergiavapaita. Jotain muuta? Merinohousut eivät pullistu eivätkä rypisty, ja erityisen rakenteensa ansiosta ne istuvat täydellisesti jalkojen muotoon.

Merinovillahousumme mukautuvat tarpeisiisi. Ne toimivat ensimmäisenä kerroksena kuin toinen iho. Pitkät vaellukset vuorilla ystävien kanssa tai pyöräretki kaupungista kylmempinä päivinä eivät ole enää ongelma. Ulko-olosuhteista riippumatta voit vapaasti säätää toista kerrosta, esimerkiksi pukemalla päälle liivin tai kevyen takin.