check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2994100

Normaali Xzone nahkainen moottoripyörävaatteiden puhdistusaine 150ml - 5904413623021

9,02 € arvonlisävero mukaan luettuna

Normaali Xzone nahkavaatteiden puhdistusaine

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
5904413623021

Xzone-nahkapuhdistusaine on korkealaatuinen nahan puhdistus- ja hoitotuote. Puhdistavien, voitelevien ja kosteuttavien ainesosiensa ansiosta se poistaa ensisijaisesti jokapäiväisen lian, ravitsee, kiiltää, tekee nahasta joustavan, joustavan ja sileän, ja sen pH-taso on optimaalinen.

Vahva versio on suunniteltu voimakkaalle likaantumiselle ja klassisille väreille. Jokapäiväiseen hoitoon ja fluoresoiviin väreihin suositellaan Normal-versiota. Soveltuu kaikentyyppiselle jyvänahalle.

Nahkatakit ja -housut ovat lähes klassisin vaatekappale moottoripyöräilijälle. Sen lisäksi, että ne näyttävät hyvältä, ne tarjoavat myös parhaan mahdollisen turvallisuuden kaatumisen varalta. Tämä johtuu siitä, että hyvin huollettu nahka kestää hankausta paljon paremmin kuin tekstiilivaatteet. On kuitenkin muistettava, että luonnonnahasta valmistetut vaatteet vaativat säännöllistä huoltoa ja kyllästämistä. Ne altistuvat hyvin helposti kuivumiselle ja hapettumiselle, jolloin kuidut murenevat ja pinta halkeilee. Tällöin vaate menettää esteettisten ominaisuuksiensa lisäksi myös suojaavat ominaisuutensa.

Tärkeintä on poistaa päivittäinen lika säännöllisesti eikä antaa sen jäädä sinne pitkäksi aikaa.

Nahkavaatteita ei pitäisi syväpuhdistaa liian usein, joten kerran tai kaksi kertaa kauden aikana on aivan riittävä, useammin tapahtuva nahan rakenteeseen puuttuminen voi heikentää sen ominaisuuksia.

Puhdista sitten ilman vettä koko pinta pehmeällä liinalla ja jollakin tähän tarkoitukseen suunnitellulla ammattikäyttöön tarkoitetulla puhdistusaineella, kuten XZone Leather Cleaner -puhdistusaineella. Jos huolehdit päivittäisen lian poistamisesta, tämän vaiheen pitäisi riittää. Käytä Xzone-nahkavaatteiden puhdistamiseen pehmeää harjaa kovempia tahroja varten, mutta kiinnitä huomiota vaatteen valmistajan käyttämän väriaineen laatuun. Jos huomaat harjalla vähäisiä värin jälkiä, lopeta tämä vaihe välittömästi, sillä saatat värjätä takin tai housut. Pesun jälkeen huuhtele jäämät huolellisesti lämpimällä vedellä ja jätä vaate ilmavaan, auringottomaan paikkaan kuivumaan kokonaan.

Viimeinen vaihe on kyllästysaineen levittäminen, jotta veden on vaikeampi tunkeutua kuituihin. Näiden ohjeiden mukaisesti puhdistetut nahkavaatteet pysyvät pitkään esteettisesti miellyttävinä, pehmeinä ja joustavina.

Sposób użycia
  • ravista säiliötä ennen käyttöä
  • testaa tuotteen vaikutusta pienellä piilossa olevalla alueella - ole erityisen varovainen, kun käytät tuotetta värilliseen nahkaan.
  • levitä tuote nahan pinnalle ja hiero sitä pyörivin liikkein painetta säädellen - puhdista kostealla sienellä tai pehmeällä harjalla.
  • poista irtonainen lika puhtaalla vedellä pestyllä sienellä tai liinalla.